Meny
Tilbake
27.02.2013 19:28 - oppdatert 21.03.2018 13:07

Buss/trafikk/parkering

Kjører du privatbil til Birkebeinerløpet? Beregn god tid! Bestill parkering kr 75,- Du kan også betale parkering med Vipps. 

Buss Birkebeinerløpet og HalvBirken

Skyttelbuss til Birkebeineren Skistadion
Det går gratis skyttelbusser fra Gamle Nordsetervei, rett ovenfor Håkons Hall til Birkebeineren Skistadion i tidsrommet kl. 07.30 – 13.00. Bussen bruker ca 10 minutter fra Håkons Hall til Birkebeineren Skistadion. 

Buss etter mål
Det går gratis returbusser fra mål ved Håkons Hall til Birkebeineren Skistadion. Skyttelbussene går fra Gamle Nordsetervei, rett ved Håkons Hall i perioden kl. 11.00 - 18.00.

Birken setter opp buss fra Oslo til Lillehammer t/r lørdag 9. juni
Bestilling av buss gjøres på Min Side. Siste frist for bestilling er 8. juni kl. 20.00. 

Fra Til Tid Pris

Oslo Bussterminal

 

Lillehammer*

 

05.30 380,-

Olavsgaard

 

Lillehammer*

 

05.50 380,-

Gardermoen
Påstigning:Gå ut av avgangshallen og til høyre. Bussen står på holdeplass lengst til høyre og er merket med Birkebeinerløpet

 

 

Lillehammer*

 

 

 

 

06.20 380,-

Retur

     

Lillehammer
Avgangssted er i rundkjøringen mellom Kristin og Håkons Hall

 

Oslo                             Stopper på Gardermoen og Olavsgaard før Oslo

 

16.30 380,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Stopper ved start på Birkebeineren Skistadion

Buss til start UltraBirken løp og Birken fjellmaraton
Det går gratis buss ovenfor Håkons Hall til start på Sjusjøen kl. 06.30. Booking av buss gjøres ved å sende e-post til [email protected]

Dersom du har med egen sjåfør anbefaler vi parkering i området rundt Håkons Hall og benytte oppsatte skyttelbusser til start.

NSB - buss for tog 10. juni
Det kjøres buss for tog på strekningen Eidsvoll og Lillehammer 10. juni. Passasjerer som planlegger å være med tog avreise Oslo kl 07.34 med ankomst Lillehammer kl 09.37, blir kjørt med buss direkte til Birkebeineren Skistadion. Bussen er merket med Birken på Eidsvoll stasjon.

Parkering
Det er parkering ved start på Birkebeineren Skistadion og i målområdet øst for Håkons Hall (Randgaardsjordet). Følg henvisninger fra våre parkeringsvakter som viser deg til ledig parkeringsplass på ett av stedene. Dette for å få best mulig flyt i trafikken og unngå køer. Beregn derfor god tid til start!

Parkering koster kr. 75,-. Bestill parkering her  eller via VIPPS

Parkering Bobiler
Det er mulig å parkere bobil ved start på Birkebeineren Skistadion fra fredag til lørdag. Pris kr. 250,- inkludert strøm og tilgang til dusj, betales ved ankomst. Ta kontakt med Lars Nes på tlf. 905 98 668.

Vi oppfordrer alle til å samkjøre/kjøre kollektivt til Birkebeinerløpet!

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera