Meny
Tilbake
11.04.2013 12:49 - oppdatert 19.03.2018 17:57

StafettBirken ski

Velkommen til StafettBirken ski 15. mars 2019
StafettBirken ski arrangeres for 10. gang i 2019. Rennet går i klassisk stil og alle som er 16 år pr. 31.12.19 kan delta.

Påmelding
Påmelding til StafettBirken ski åpner senere

Start, mål og veksling på Birkebeineren Skistadion
Alt på samme sted skaper en større sosial ramme og gjør logistikken enklere for lagene. Alle etapper veksler på samme sted og går samme runde på ca 7,5 km.  Start og mål er på Birkebeineren Skistadion på Lillehammer. Se arenakart.
Stafettlag Menn starter kl. 11.30
Stafettlag Mix, Kvinner og FH starter kl. 11.35

Ny løype i 2018
Alle etapper går samme runde på 7,5 km. i området rundt Birkebeineren skistadion. 
Se løypekart og løypeprofil

Enkelt og sosialt
Vi legger til rette for folkefest, god stemning og en publikumsvennlig stafett. Nå kan du heie på dine lagkamerater langs løypa og alle kan kjøre sammen til Birkebeineren skistadion. Etter målgang blir det Afterski med sosialt samvær. Det vil være bål og lavvo på stadion ved løypa, her kan du følge med på laget ditt, se vekslinger og målgang sammen med dine lagkamerater. Vi oppfordrer til å ta med skiftetøy til arenaen.

Bespisning
Du kan kjøpe mat i Ingas vertshus på stadion rett etter målgang,  eller i Håkons Hall hvor du henter tiddiplom og premie.

Med eller uten sekk?
Det er valgfritt for deltakerne i StafettBirken om de ønsker å bære sekk.  Det er ikke krav til vekt og innhold hvis man ønsker å gå med sekk.

4 etapper
Det er 4 etapper i StafettBirken ski. Hvert lag kan melde på 4 personer og 2 reserver. Hver deltaker kan kun gå en etappe. 

Overnatting
Finn overnatting på Lillehammer og omegn

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera