Meny
Tilbake
11.04.2013 12:49 - oppdatert 12.01.2018 12:27

StafettBirken ski

Velkommen til StafettBirken ski 16. mars 2018
StafettBirken ski arrangeres for 9. gang i 2018. Rennet går i klassisk stil og alle som er 16 år pr. 31.12.18 kan delta.

Påmelding

Start, mål og veksling på Birkebeineren Skistadion
Vi gjør det enklere for lagene og skaper en større sosial ramme ved å legge StafettBirken ski til Birkebeineren Skistadion. Alle etapper veksler på samme sted og går samme runde på ca 7,5 km.  Start og mål er på Birkebeineren Skistadion på Lillehammer.
Stafettlag Menn starter kl. 11.30
Stafettlag Mix, Kvinner og FH starter kl. 11.35

Enklere og mer sosialt
Vi legger til rette for folkefest, god stemning og en publikumsvennlig stafett. Nå kan du heie på dine lagkamerater langs løypa og alle kan kjøre sammen til Birkebeineren skistadion. Etter målgang blir det Afterski med sosialt samvær. Det vil være bål og lavvo på stadion ved løypa, her kan du følge med på laget ditt, se vekslinger og målgang sammen med dine lagkamerater. Vi oppfordrer til å ta med skiftetøy til arenaen.

Bespisning
Du kan kjøpe mat i Ingas vertshus på stadion rett etter målgang,  eller i Håkons Hall hvor du henter tiddiplom og premie.

Med eller uten sekk?
Det er valgfritt for deltakerne i StafettBirken om de ønsker å bære sekk.  Det er ikke krav til vekt og innhold hvis man ønsker å gå med sekk.

Påmelding
Påmelding åpner 2. oktober. Les om påmelding og registrering av lagene til StafettBirken ski

4 etapper
Det er 4 etapper i StafettBirken ski. Hvert lag kan melde på 4 personer og 2 reserver. Hver deltaker kan kun gå en etappe. 

Overnatting
Finn overnatting på Lillehammer og omegn

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera