Meny
Tilbake
17.04.2013 13:41 - oppdatert 20.06.2017 13:42 Trafikk/parkering Lillehammer

Kjøring til Lillehammer
Alle som kommer med bil til Lillehammer (E6) oppfordres til å benytte nordre avkjøring både når de kommer og reiser. Avkjøringen er merket med eget skilt for Birken fra E6 og opp til parkeringsplassen på Randgaardsjordet øst for Håkons Hall. Det er merket gangvei til Håkons Hall.

Sigrid Undsetsveg (vegen som er nedenfor Håkons Hall) er stengt for personbiler mellom rundkjøringen ved Kiwi i Nordsetervegen og krysset Bankgata/Sigrid Undsetsveg lørdag. Nordsetervegen er enveiskjørt fra Håkons Hall til Kringsjåvegen.

Parkering
Det er parkering i området nordøst for Håkons Hall og på Randgaardsjordet. Følg skilting og anvisning fra vakter. Vennligst respekter anvisninger og ikke skap trafikkaos i boligområdene. Parkeringsbillett koster kr 50,- og kan benyttes på Birkens parkeringsareal på Lillehammer hele helgen. Billett kjøpes på web i forkant eller ved parkering.

Lagsbusser
Alle lagbusser skal bruke søndre avkjøring til Lillehammer via Strandtorget. Følg skilting til Maihaugen og fortsett samme gate nordover til målområdet. Det er gratis parkering for lagbusser i hoppbakken. Det er ikke mulig å kjøre ut av parkeringsplassen i hoppbakken i perioden ca kl. 17.15- 18.30. Elitedeltakere sykler på denne veien rett før mål.

Parkering bobiler
Det er Bobilparkering på Birkebeineren Skistadion.  Pris pr. natt er kr 250,- som inkluderer strøm, toalett og dusj, betales ved ankomst. Kontakt Olympiaparken for forhåndsreservasjon av plass, send en e-post til post@olympiaparken.no

Bobiler som bare skal parkere i forbindelse med arrangement kan parkere på Lurhaugen i Lillehammer sentrum. P-billett kjøpes på oppsatte automater på Lurhaugen.

For overnatting/camping henvises det til Lillehammer Turistsenter og Lillehammer Camping.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera