Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
15.05.2017 15:20 - oppdatert 16.05.2017 09:22

Med optisk pulsmåling

Suunto Spartan Sport Wrist HR er den nyeste av Spartan klokkene.

Klokken har et stilig design og finnes i fargene sort, blå og rosa. Den har hele 80 forhåndsinnstilte aktiviteter. For idretter som svømming, eller utendørs aktiviteter hvor man ofte bruker klokken på utsiden av bekledning, er det mulig å koble til et vanlig Suunto Smart Sensor pulsbelte for å måle pulsen.

Klokken finner GPS og puls raskt. Vi hadde noen økter hvor vi ikke fikk pulsen stabil. Sitter den ikke godt nok sliter de tre sensorene med å måle nøyaktig. Dette var en utfordring spesielt ved løping og roing. På sykkel fungerte det bra. På en sykkeltur på en drøy times tid i terrenget, sammenlignet med Polar V800, er det relativt små forskjeller på puls, distanse, snittfart og høydemeter. Det var faktisk større forskjell mellom Polar V800 og sykkelcomputeren Polar M450.

Klokken har tre knapper på siden inkludert touch skjerm. Begge alternativene kan brukes etter at en av knappene har gjort klokken klar. Touch skjermen er svært fintfølende og etter litt tilvenning fungerer det perfekt.

Alle innstillinger gjøres i Movescount på PC eller app. Her kan du velge dine mest brukte aktiviteter blant 80 ulike og du kan legge inn planlagte treningsturer. Du får også alle detaljer og dataer etter synkronisering av øktene som fungerer bra og effektivt. Kartet i Movescount er detaljert og bra både på PC og app.

Koblingen med iphone fungerer utmerket og meldinger fra både apper og SMS`er vises på en god måte. Det samme gjør taleanrop.

Ladetiden på klokken er mellom 2 og 2,5 timer fra 0 til 100 %. Hvor lang tid det tar før den må lades er naturlig nok avhengig av aktivitet og GPS. En times aktivitet med GPS tar om lag 10 – 15 % av batterikapasiteten.

Pris kr. 4600

Les mer om Spartan Sport Wrist HR her

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera