Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Foto: Birken/Østlendingen Tekst: Randi Bolstad 21.06.2017 08:14 - oppdatert 09.08.2017 10:41

RetroBirken og sykkelverter

Ta frem ditt gamle sykkelutstyr og bli med på Retro-Birken

Retro-Birken
I anledning Birkebeinerrittets 25 års-jubileum innføres Retro-Birken og oppfordringen til våre deltagere er: 

-Ta frem ditt gamle, kule sykkelantrekk, din gamle sykkel og gjennomfør rittet som retrosyklist! I år blir egen retropulje hvor alle retrosyklistene starter sammen - du velger retropulje på Min Side.
Vi premierer årets mest gjennomførte retrodeltager - tar du utfordringen? Delta på jubileumsrittet som retrosyklist!

Sykkelverter med vimpler
Sykkelverter stiller på startstreken for de som ønsker en motivator over fjellet fra Rena til Lillehammer. Vertens oppgave er å gjøre turen hyggelig, bidra med sin ekspertise som kjentmann i løypa, bistå med teknisk hjelp ved behov og være en trivelig turvenn for de som sykler i nærheten.

  • Vi tilbyr sykkelverter i de bakerste puljene. Send en e-post til [email protected] hvis du ønsker å følge en sykkelvert. Møt din sykkelvert i startfeltet  i god tid før starten går.
  • Sykkelvertene har sykkelvimpel bak på sykkelen og egen vest slik at de er synlige for deltagerne.

Ekstraservering og kos på Kvarstad
I år blir det ekstra kos på Kvarstad med underholdning, grilling og trivelig stemning. Ta ei pause, ha det sosialt på tur og kos deg på matstasjonen.

Sykle sammen?
For deg som ønsker å sykle sammen med kompisen eller gjengen tilbyr vi samlet start i en av de useedete puljene. Send e-post til [email protected] etter at du/dere har meldt dere på. I de useedede puljene kan du også velge uten tidtaking hvis du ikke ønsker resultat.

Birkebeinerrittet 25 år
Birkebeinerrittet har 25-års jubileum i år. Vi gleder oss til sykkelfesten i august hvor alle sykkelrittene arrangeres på en og samme dag. Hvilken distanse og hvilket ritt passer best for deg? Velg mellom 86, 41 og 120 km

Har du aldri syklet Birken, så har du gått glipp av et eventyr som bare må oppleves - minst en gang i livet :-) Gunn-Rita Dahle Flesjå

 

 

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera