Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst og Foto: USWE 22.01.2018 16:19 - oppdatert 22.01.2018 16:31

USWE er ny samarbeidspartner

Birken får ny sekkeleverandør

USWE satser stort på det norske markedet og blir ny offisiell ryggsekkleverandør til Birken de kommende tre årene 

En fantastisk folkefest
- Birken er en fantastisk folkefest som trekker tusentalls nordiske og internasjonale deltagere innen langrenn, terrengsykling og terrengløping. At dessuten alle deltagere må bruke ryggsekk på 3,5 kg gjør Birken til en selvsagt samarbeidspartner for oss. Tidligere har Vasaloppet valgt USWE som partner på ryggsekker og vi er veldig fornøyd med at Birken nå også gjør det samme. Birken kommer definitivt til å ha en viktig rolle i vår satsning i Norge, sier JacobWesterberg CEO for USWE Sports AB.

USWE - svensk merkevare
USWE er en svensk merkevare fokusert på action ryggsekker for idrettsutøvere og mosjonister i XC terrengsykling, sti /ultra løp og ski. USWE designer og produserer action ryggsekker fra 2L opp til 26L. Alle ryggsekker er designet for å gi optimal passform og mobilitet. Grunnleggerne av selskapet kommer selv fra forbruker-leddet, og har siden 2007 jobbet hånd i hånd med eliteutøvere i utviklingen av deres produktkonsepter innen Daypacks, Hydration Packs og ProtectorPacks.

Med sin prisvinnende og patenterte seleteknologi, "No Dancing Monkey™", har USWE skapt en ny banebrytende trend for ryggsekker, hvor passformen er total uten å påvirke mobiliteten og pustevnen når du trener/konkurrerer. USWE distribueres i dag i rundt 60 land over hele verden og gjør nå en stor satsning på det skandinaviske markedet, hvor samarbeidet med Birken vil spille en viktig rolle.

Hva betyr navnet USWE?
"Vi forklarer vanligvis at USWE betyr "Kick Ass" på svensk, sier Karl Johan Engdahl, markedsfører og grunnlegger av USWE." Det symboliserer vår vilje til alltid å levere det aller beste i alle situasjoner.

- Som en USWE-distributør for Norden er vi svært fornøyd med merkevarens utvikling de siste 12 månedene. Som bedrift strever vi alltid for å oppnå våre mål, arbeide med de beste produktene, og tilby våre kunder service i verdensklasse. Vi har en klar ambisjon om å gjøre USWE til markedsleder i Norge i Action Packs-segmentet, hvor samarbeid med Birken er av stor betydning, sier Jannie Thomsen Product & Marketing Manager for Cycle ServiceNordic.

 En fornøyd Birkenarrangør

- Birken har mange og gode samarbeidspartnere og i år er vi svært glade og takknemlige for at USWE-Sports AB har valgt å samarbeide med oss. Birken har sitt særpreg med at alle som deltar må bære sekk. Vi er opptatt av våre deltakere har en god og riktig sekk over fjellet og gleder oss til å vise frem den nye Birkensekken, sier markedssjef i Birken Ingunn Rønningen Kleven. Vi har stor tro på at USWE vil lykkes med sin satsing i Norge og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe de på veien, sier Kleven.

sekk uswe

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera