Meny
Tilbake

Andre partnere

Birken har en rekke øvrige samarbeidspartnere, disse kan du lese mer om nedenfor.

Bedriftsidretten

Norges Bedriftsidrettsforbund anser seg som den viktigste leverandøren av aktivitet til arbeidslivet. Bedriftsidretten har 320.000 medlemmer fordelt på ca. 3.800 lag og kommer bredt ut til bedrifter i alle størrelser. Forbundet er det tredje største under Norges Idrettsforbund, og tilbyr 50 ulike aktiviteter. Norges Bedriftsidrettsforbund jobber for et sprekere Norge, samt å bidra til å sette fokus på hverdagsaktivitet og viktigheten av 30 minutters daglig fysisk aktivitet.

Bedriftsidretten
Ski Classics

Ski Classics er et samarbeid mellom IEC Sport og de største og mest tradisjonelle turrenn i Europa. Formålet er å etablere en langløpscup for å skape oppmerksomhet og fokus på turrenn. I Ski Classics inngår de mest tradisjonelle turrenn i Europa i en egen cup, og alle renn sendes direkte på TV.

Deltakerne får poeng for hvert renn og deltakere med flest poeng blir premiert etter siste renn. Det er premiering for Ski Classic Champion, Ski Classics Team, Ski Classics Sprint og Ski Classics Youth.

Ski Classics
Vasaloppet

Vasaloppet er et av verdens største skirenn, med en historie helt tilbake til 1922. Vasaloppet og Birkebeinerrennet har et tett samarbeid for å videreutvikle arrangementene.

Vasaloppet
Worldloppet

Worldloppet er en internasjonal sportsorganisasjon for langdistanse langrennsløp. Worldloppet ble stiftet i Uppsala, Sverige i 1978 og har som mål å promotere langrenn gjennom alle skirennene rundt om i verden. Bare det beste skirennet i hvert land får være medlem i Worldloppet og Birkebeinerrennet er ett av disse. Birkebeinerrennet ble med i Worldloppet i 1979. Worldloppet består nå av 16 renn fra land i både Europa, Amerika, Asia og Australia.

Worldloppet
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera