Meny
Tilbake

Samarbeidspartnere

Swix Sport AS

Swix Sport AS er verdensledende leverandør av skismøring og skistaver. Selskapets bekledningsprodukter for sport og aktive fritidsaktiviteter markedsføres under merkene Swix, Bavac og Ulvang.

I september 2010 ble det sveitsiske selskapet Toko integrert som en del av Swix Sport Gruppen, mens den svenske produsenten av friluftsutstyr, Lundhags, ble integrert i 2012.

Swix Sport AS
Boligpartner

BoligPartner er en av Norges ti største boligbyggere. Selskapet leverer arkitekttegnede hus og hytter over hele landet, og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 7 000 boligdrømmer for sine kunder.

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter nærmere 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Boligpartner
EVRY

EVRY er Norges største og Nordens nest største IT-tjenesteselskap. Bedriften sine 10.000 ansatte sørger for at EVRY daglig leverer IT-tjenester fra 50 nordiske byer til om lag 14.000 kunder i offentlig og privat sektor. EVRY er leverandør av Birken sin offisielle App for smarttelefon og nettbrett samt administrative systemer.

EVRY
Telenor Norge AS

Telenor er Norges største leverandør av tele- og datatjenester innenfor mobil, fastnett og internett til privat- og bedriftsmarkedet. Telenor Norge har ca. 5.000 medarbeidere.

Telenor Norge er en del av Telenor-konsernet, som er en internasjonal tilbyder av kommunikasjonstjenester innen tele, data og media. God mobildekning er viktig for både sikkerhet og muligheten til å dele opplevelser. Hele Birkentraseen har nå 3G-dekning levert av Telenor.

Telenor Norge AS
Maxim

Maxim hjelper deg med å optimalisere kosten din og maksimere treningsresultatene ved å tilby et bredt sortiment av kosttilskudd enten du er proff eller mosjonist. Maxims sportsernæring kan hjelpe deg til å yte bedre – uansett hvilken idrett du elsker. Maxim har gjennom mange år utviklet produkter som tar sikte på at kroppen skal fungere optimalt under trening og konkurranse.

Alle produktene til Maxim er utviklet av spesialister i ernæring på bakgrunn av den nyeste forskning og trender i markedet.

 Orkla Health er Nordens største leverandør og markedsfører av helseprodukter innenfor omega-3, vitamin- og mineraltilskudd, vektreduksjon og sportsernæring. I dagligvare og apotek møter du oss med kjente merkenavn som Möller`s, Nutrilett, Collett, CuraMed og Maxim. Orkla Health er en del av Orkla-konsernet.

Maxim
Scandic Lillehammer Hotel

Scandic Lillehammer Hotel er et av Norges største kurs- og konferansehoteller med over 300 gjesterom, 15 møterom og 36 dekar stor tomt. I ferietiden er det et populært familiehotell, med blant annet ungdomsrom, lekerom for de minste, innendørs og utendørs svømmebasseng.

Hotellet er fra 1911 og har blitt bygd på gjennom årene, både på rom- og møteromsiden. I august 2015 startet en stor oppussing av hotellet, hvor fellesarealer, resepsjonsområde, møterom og gjesterom har fått en oppfriskning. I tillegg har de åpnet nytt spa- og sportssenter. 

Lillehammer er et område som er kjent for et godt utvalg av aktiviteter, både sommer og vinter, og egner seg meget godt til store arrangement og konferanser. Scandic Lillehammer Hotel er et destinasjonshotell for velvære og samvær for aktive mennesker. 

Scandic Lillehammer Hotel
Madshus AS

Verdens eldste skifabrikk, Madshus, ble grunnlagt i 1906. Bedriften kan se tilbake på over 100 års sammenhengende drift og er i dag markedsledende i verden på salg og produksjon av ski, skisko og staver.

Siden 1997 har Madshus vært nummer to i verden på det totale salget av langrennsski. Tur- og fjellski har også en stor del av æren for bedriftens suksess, og et komplett utvalg av barneski vil bidra til å sikre fremtidens skiløpere.

Madshus AS
Asics Norge AS

Asics er et firma med japansk opprinnelse og har eksistert siden 1949. Asics er i dag et av verdens ledende merker innen sportssko og tekstiler.

Hos Asics ligger hovedfokus på funksjonalitet og hvordan idrettsutøvere og mosjonister kan prestere bedre. Grundige analyser og forskning ved Research Institute i Kobe, Japan, ligger til grunn for alle nye teknologier. I Norge har Asics en sterk posisjon spesielt innen kategorien løp. Asics Norge AS er en del av Asics Skandinavia AS, som er et heleid datterselskap av Asics Europe BV.

Asics Norge AS
Scott

Scott har lang historie som ledende innen utvikling av sykler. Scott har gjennom sitt fokus på ny teknologi og stor bredde av produkter fått en posisjon som en av de store innen sykkel.

I Norge er det firmaet Ramo AS som distribuerer Scott sykler og tilbehør, selskapet er stolte av å være samarbeidspartner til Birken. Scott er et av de mest brukte sykkelmerkene i Birkebeinerrittet, og det er viktig å lage, og stadig forbedre produkter tilpasset dette.

Scott
Stiftelsen Aktiv mot Kreft

Stiftelsen Aktiv mot Kreft er Birkens veldedige samarbeidspartner. Aktiv mot Kreft genererer penger med fysisk aktivitet for friske mennesker og bruker penger på fysisk aktivitet for kreftsyke.

I hvert arrangement stiller Aktiv mot Kreft med ca. 50 deltakere på Team AKTIV. Team AKTIV gir muligheten til flotte idrettsopplevelser samtidig som deltakerne støtter en god sak. Deltakerne på Team AKTIV betaler en noe høyere startkontingent, der ca. 80 % går til Aktiv mot Krefts formål.

Stiftelsen Aktiv mot Kreft
Friskis & Svettis

Friskis&Svettis (F&S) er et idrettslag i Norges idrettsforbund. Idrettslaget tilbyr gruppetimer av forskjellig art, alt basert på frivillig innsats fra våre funksjonærer. (F&S) har 41 foreninger over hele landet fra Kristiansand i sør, til Hammerfest i nord. Hver forening er selvstyrt, og er ulike i mengden av treningstilbud og antall medlemmer. Målet er å få folk i aktivitet ved å tilby lett tilgjengelig og lystbetont trening for alle, med høy kvalitet.

F&S Lillehammer har lang tradisjon på å sørge for oppvarming i startområdet under Ingalåmi. Samarbeidet er utvidet og nå tilbys også oppvarming før Birkebeinerløpet. Du finner også en 90 minutters spinningtime – Birkenspinn – i vårt treningstilbud, som hjelper deg å finne sykkelformen inn mot utesesongen. 

Friskis & Svettis
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera