Nyheter

Almaas i strålende humør etter målpassering!

Jon Almaas.
Jon Almaas har deltatt i Birken flere ganger, og det gjorde han i år også. Til tross for ettervirkninger av Covid, gikk det bra over fjellet fra Rena til Lillehammer og alt i alt var han storfornøyd med egen innsats.

Tekst, foto og video: Ungdomsreporter

-Er du ikke imponert? Kom det fra Almaas da han fant ut av at han klarte merket, noe som var målet også i år. Han kom i mål med tiden 3:51:58. -Du må si wow, da!  

Til tross for en god prestasjon, karakteriserer Almaas seg som en gammel mann med vondt i ryggen og begge knærne underveis, -Bondetilværelsen har gjort meg litt vel distrahert av trær, men ellers er det positivt å være bonde på grunn av alt det fysiske arbeidet, sier en hyggelig og opplagt Almaas. 

Løypene og føret var bra, nesten for bra i nedoverbakkene. - Det er ikke så ofte jeg er redd for å dø i Birken, men nå var jeg det faktisk, sier Almaas og sikter til stor fart i nedkjøringen fra Sjusjøen. Til slutt avslutter TV-profilen med at Birken absolutt hadde vært noe for rollefiguren Kopperud, men at han sannsynligvis ikke hadde hatt tålmodighet og blitt irritert på de andre deltakerne som stadig skiftet spor underveis. 

Se intervjuet med Jon Almaas:

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen