Nyheter

Gledelig med stor økning blant de unge

Randi Bolstad, informasjonsansvarlig i Birken.
Markeds- og kommunikasjonssansvarlig i Birken, Randi Bolstad i Birken, håper på 12 000 deltakere i løpet av årets skifestival.

13.03.2024 Tekst, foto og video: Ungdomsreporter

Hun er ekstra glad for å se en sterk økning av unge deltakere til årets renn. -Vi har jobba målretta med dette over lengre tid, via våre kanaler og aktiviteter, sier en fornøyd Randi Bolstad. 

Ett av fokusområdene i år er rettet mot forsøpling. I år er Birken svært opptatt av å forhindre søppel i løypa, selvsagt av hensyn til naturen, men også av hensyn til de som opplever fall og skader på grunn av geltuber og lignende som fester seg under skiene. -Vi oppfordrer alle i år til å ikke kaste søpla si i sporet. Ta med deg søpla di, og legg det i lomma, sekken, eller kast i avfallssonene. Det er alt for mange som kaster søppel, og som ikke minst forårsaker skader. En ting er å forsøple og skade miljøet, men en annen ting er å skade de som kommer bak deg, forteller Bolstad, som legger til at man ved å kaste søppel utenom avfallssonene kan ende opp med hele 15 minutter tidsstraff.  

For en fin opplevelse er anbefalingen klar. -Nyt turen, pakk sekken godt, stress ned og lytt til erfarne birkebeinere, avslutter Randi Bolstad. 

Se intervjuet med Randi: 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen