Nyheter

Stafett-suksess: – Endelig klarte vi pallen

Thallaug - StafettBirken Kent Murdoch

Stafett-suksess: – Endelig klarte vi pallen

– Vi har vært nummer fire ganske mange ganger nå, så det var stas å endelig komme på pallen, sier Aslak Årsvoll Undheim i Advokatfirmaet Thallaug etter tredjeplassen i StafettBirken.

Tekst: Ingeborg Scheve, foto: Kent Murdoch

Aslak Årsvoll Undheim og kollegaene i Advokatfirmaet Thallaug har stilt opp i StafettBirken i årevis, men så langt har pallen vært akkurat utenfor rekkevidde.  

I år stilte de med to herrelag: Ett som altså kom på pallen, og ett som fullførte med stil.

– Det er viktig å ha et prosjekt å samles om. Det skaper samhold, og er blitt en tradisjon. Vi har gjort dette i veldig mange år, men etter koronaen var vi ett av bare få lag som var med på ny. Men vi har utfordret veldig mange, så det er gøy å se at det tar av litt igjen. Og så er det moro å se at vi klarer pallen i dag, sier Undheim.

For Undheim er StafettBirken forøvrig ikke det eneste Birken-prosjektet i helga.

Undheim startet fredagen med å gå SkøyteBirken fra Rena klokka 0830. To timer og 50 minutter senere gikk han i mål til fjerdeplass i klassen på Birkebeineren stadion i Lillehammer, og med ti minutter til start på StafettBirken. Og søndag er han tilbake på start til Birkebeinerrennet, som egentlig skulle gått på lørdag.

– SkøyteBirken var veldig tung fra Kvarstad, og fra Sjusjøen var det nesten som lim med nysnøen. Så jeg klager ikke over å få en hviledag, sier Undheim.

Det var Ernst & Young vant herreklassen.

– Ernst & Young er det ikke mye å gjøre med. De har toppet laget med unge aktive løpere. Men det er jo moro at vi har klart å trigge dem til å mobilisere, sier Aslak Årsvoll Undheim.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen