Nyheter

VIP invitasjon til Birkenfest

16. mars på Sjusjøen
Fotograf Emil Sjåstad Nyeng (24 of 39)

06.03.2024 Tekst: Øystein Rodem, Foto: Emil S. Nyeng 

Du er invitert til en uvanlig frisk og sosial storfest i skiløypa fra Rena til Lillehammer med Sjusjøen som festens kjerne. En skifest med tusenvis av hovedpersoner som får føle hvordan det er å bli løftet frem av feststemte heiarop fra et engasjert publikum. 

Det geniale med denne festen er at den foregår i lyset, ute i naturen og på et tidspunkt der hovedpersonene er særdeles mottakelig for positive tilbakemeldinger. De har nemlig gått rundt 4 mil på ski. Kroppen er sliten og hodet har jobbet med det vi alle er skapt for: Fremdrift, håndtere utfordringer og dytte på komfortsonen, SAMMEN.

Festdeltakerne har forberedt seg forskjellig og har ulike forutsetninger. Men her er det som under gode gamle 5-mila i Nordmarka eller OL på Lillehammer, ALLE som stiller og gjør sitt beste blir løftet frem av feststemte «heiere.» 

For en unik gjeng med rause «heiere» tenker du kanskje nå. Ja, det er det liten tvil om. MEN denne smarte heiagjengen har forstått noe veldig viktig. De har alle fått med seg at det mest helsebringende ordet vi kan si er hei(a). Å dra til fjells / skogs for å heie og dele opplevelser er noe av smarteste vi kan gjøre hvis vi vil føle oss bra. Og det forsterkes kraftig jo flere «heiere» som samler seg langs løypa. Da oppstår nemlig fellesskapsfølelsen vi har så ufattelig godt av å kjenne på alle sammen. 

Så enten du vil føle deg som festens hovedperson eller vil smøre stemmebåndet med helsebringende heiarop, så vil jeg på vegne av Birken understreke at du er invitert til festen som en VIP - veldig inspirerende (og viktig) person!

Velkommen!

Nytt av året
Birken tilrettelegger for stor folkefest på Sjusjøen med griller, sitteplasser, musikk, RedBull-bil med DJ i Tour de France bakken. 

  
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen