Nyheter

Alt klart for Birkebeinerrittet 2019!

Randi Bolstad - informasjonssjef
Nå er det bare fire dager igjen før Birkebeinerrittet 2019 er i gang. Det er mye som må gjøres, men alle jobber hardt og godt for å få alt klart årets ritt.

Tekst og foto: Ungdomsreporter

- Vi jobber på spreng nå siste uka for at alle skal bli mest mulig fornøyde og få en fin opplevelse på lørdag, sier informasjonsansvarlig Randi Bolstad i Birken AS. Totalt er det 3500 personer som jobber med birken hele året.

Videre forteller Randi at det er mange nyheter i år: -Nytt i år er EL-sykkelklassen. Det er fordi vi ønsker at alle skal få være med på Birken og vi ikke ønsker å si nei til noen. De som da har EL-sykkel og har lyst til å være med på Birkebeinerrittet eller HalvBirken, kan komme med EL-sykkelen sin og delta. I år er det også tiårs-jubileum for UltraBirken. De kan forvente seg en trase i år som består av det beste av det beste fra de siste 10 årene. Det er også en god nyhet for kvinner elite at de nå skal de få samme inngang som menn elite.

Randi forteller videre at hun bare kjenner til Grenserittet som også har med EL-sykler, men hun tror og håper det kommer flere ritt i framtiden.

-Forholdene ser bra ut og de kommer til å få en fin tur over fjellet, smiler Randi.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen