Nyheter

Pansersignering

-Skaper sjanser sammen
Pansersignering

Foto: pansersignering med daglig leder Morten Nyborg i Idretten Skaper Sjanser og daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS. Ingvild Kjerkol, helse og omsorgsminister og Sven Håkon Kulbeck, avdelingsleder for utvikling bredde og rekruttering i NSF - ønsker lykke til med samarbeidet.

Birken og Idretten Skaper Sjanser har inngått et samarbeid. Avtalen gjør foreningen til ny sosial partner de neste tre årene til Norges største mosjonsarrangør.

Idretten Skaper Sjanser er et aktivitetstilbud for mennesker med rusutfordringer. Idrettens fellesskap er et unikt verktøy for å komme tilbake i samfunnet, og Birkens tre årlige arrangement skal av foreningens ulike grupper brukes til å oppleve mestring, inkludering og gleden med å være på lag.

-Idretten skaper sjanser gjør en viktig jobb innenfor rusfeltet. Foreningen viser på en forbilledlig måte at drømmer kan realiseres med ulik bakgrunn og balast gjennom livet. Birken har utfordringer og opplevelser for alle, og vi er stolte over at Idretten Skaper Sjanser ser på våre arrangement som naturlige treningsmål gjennom året, sier Birken-sjef Eirik Torbjørnsen.

Avtalen mellom partene ble signert i Trondheim søndag 14. august i forbindelse med avsluttingsetappen til Arctic Race of Norway, der Idretten Skaper Sjanser hadde med en stor gruppe ryttere.

-Det er en ny milepæl for vår forening å signere avtale med Birken. En avtale på papir, men ikke minst en holdning hos arrangør som gir rom for utvikling og masse idrettsglede fremover. Vi er stolte av at man ser, inkluderer og har samme troen på at idrett som medisin virker for alle, sier daglig leder Morten Nyborg i Idretten Skaper Sjanser.

Foreningen ble stiftet i 2019 av Norges Skiforbund, Norges Cykleforbund og Norges Rytterforbund. Du kan lese alt om Idretten Skaper Sjanser her: www.idrettenskapersjanser.no , eller følge foreningen på Facebook og Instagram.

Morten Nyborg og Eirik Torbjørnsen

Daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS og daglig leder Morten Nyborg i Idretten Skaper Sjanser med signert avtale.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen