Nyheter

Birkens frivillighetspris til Ringsaker O- klubb

1400x720 o-laget Tore Hermansson og Jon Anders Bordal, frivillighetspris løp

20.06.2023 Foto: Tore Hermansson og Jon Anders Bordal

Birkens frivillighetspris som deles ut tre ganger i året, ble innstiftet av Sparebank 1 Gudbrandsdal og Birken i frivillighetens år i fjor. Prisen er videreført også for i år, men tre utdelinger i tilknytning til Birkens arrangementer. Prisen deles ut nå for femte gang.

Blant mange verdige kandidater som gjør det lille ekstra, går prisen denne gangen til Ringsaker Orienteringsklubb, en klubb som har vært en viktig og trofast støttespiller til Birken i mange år.

Dugnad i 33 år
Klubben har siden 1990, altså i 33 år, stilt dugnadspersonell til matstasjonen på Midtfjellet.

De var delaktige i å finne den første traseen for Birkebeinerløpet, og har fra 1998 stilt med utallige frivillige som løypevakter i forbindelse med Birkebeinerløpet, både på fjellet og i skogsområdene nærmere Lillehammer.

Ola Bratberg ledet arbeidet fra starten og inntil for to år siden. Klubben og dets medlemmer kjennetegnes av å være pålitelige, positive, selvgående, løsningsorienterte og med en fantastisk stå-på-vilje og unik serviceinnstilling. Prisvinneren er rett og slett en foregangsklubb.

Sparebank 1 Gudbrandsdal og Birken gratulerer Ringsaker Orienteringsklubb som verdig mottaker av Birkens frivillighetspris. Prisen er et Sport 1 gavekort, gitt av Sparebank 1 Gudbrandsdalen.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen