Nyheter

Daglig leder i Birken

dagligleder

 

Er du vår nye daglige leder i Birken?

- Ansvar for Birkens sjel og omdømme-

Oppgavene til daglig leder er svært varierte. Hovedfokus blir å forvalte og utvikle den sterke merkevaren BIRKEN. I dette inngår aktivt salg og relasjonsbygging mot sponsorer, deltakere, frivillige og øvrige samarbeidspartnere.

Vi søker en person med høyere utdannelse og relevant kommersiell erfaring med markeds-/ resultatansvar. God kjennskap til Idretts-Norge er din styrke.

Ditt omdømme er viktig for oss: du er aktiv, utadvendt, blid, trygg, usnobbete og jordnær person med passe blanding av organisasjonstalent, skapertrang og handlekraft.

Nærmere opplysninger får du av styreleder Hans Petter Wahl Adolfsen, tlf. 415 02 737 eller av rådgiver Helge Krog, KROG & Co.AS, tlf. 995 54 411.

Søknad med cv sendes innen 2. juli 2018 til helge.krog@krogco.no. Enhver henvendelse behandles strengt konfidensielt.

 

Omorganisering i Birken
I forbindelse med at markedssjef i Birken søkte nye utfordringer i annet selskap og Birken AS ønsket å styrke selskapets salg og markedsføringsevne, ble det foretatt noen organisatoriske endringer i selskapet. Nåværende daglig leder, Olaf Johan Thomasgaard, har til styret foreslått at det tilsettes en ny daglig leder med bakgrunn fra det fagområdet selskapet ønsker å styrke. Thomasgaard, som er økonom, vil fortsatt ha en sentral stilling i selskapet og inngå i ledergruppen med ansvar for selskapets økonomifunksjon.

Se fullstendig utlysning her

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen