Nyheter

Fra husmor til birkebeiner

Husmødre
Kjersti Tiller er blogger og husmor i sin beste alder. Hun skal gå Birken sammen med tre andre husmødre, Lill Heidi Helland, Hilde Leksund og Hilde Haraldsen.

Tekst: Ungdomsreporter Foto: Privat

 -Vi er fire husmødre ute på vift. Ingen av oss har gått noe før. Alle fire gjør det får å gå over målstreken sammen, og gjøre noe litt utenfor komfortsonen, forteller Kjersti. Disse damene har vært på teknikk-kurs som ble holdt av Kjersti’s gode venn Helge. De er nå klare for helga og gleder seg til og komme opp på fjellet. Og i mål, damene skal feire på hytta med ordentlig god mat og drikke.  

Tiller er en ivrig bloggskriver og har skrevet mye om Birken. Kjersti forteller at hun legger litt press på seg med tanke på bloggen, og hun tenker at alle trenger litt press inni mellom. Noe nedtellingen på bloggen vitner om. 

Dette er første gang Kjersti skal gå Birken og hun har høye forventinger til helga. Hun gleder seg til å gå en fin tur over fjellene. -Jeg har egentlig høye forventinger. Jeg har hørt så mye om det, og jeg kjenner noen som har gått. Jeg gleder meg til en fantastisk tur over fjellet. Også er jo forventningene til meg selv en helt annen historie, men selve turen trur jeg blir fin og helt super, forteller Tiller.  

Alle de fire husmødrene har forberedt seg godt. De har trent mer enn vanlig, selv om de går en god del på ski fra før. De har lest seg opp på kart og hørt på mye tips, men som sagt så går de bare for moro, og for å utfordre seg selv.  

Hva skal du gjøre når du kommer i mål? Og hvordan skal du feire? 

-Hehe feire, og sikkert felle noen tårer fordi jeg er veldig lett rørt, jeg tror at vi skal feire at vi har klart det og så skal vi antagelig melde oss på til neste år igjen ganske raskt så vi har nytt mål. Jeg er veldig glad for at det er tre andre som er litt sånn like gærne som meg og som tørr å bevege seg litt utenfor konfortsonen fordi det er veldig hyggelig å gjøre det sammen med noen. 

Her er bloggen til Kjersti: http://kjerstivirkelysten.blogg.no/  

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen