Nyheter

MOVE Switch fra Rottefella

RF_MOVESwitch_NIS_1.0_newangle

Med det nye bindingssystemet MOVE er det nå mulig å justere feste og glid underveis på skituren, uten å ta av seg skiene.

Skikkelig feste og glid er avgjørende for en god skitur på alle nivåer. Nå trenger man ikke lenger å velge mellom optimal glid eller godt feste. Det nye MOVE-bindingssystemet har gjort det mulig å flytte bindingen bakover for bedre glid og fremover for bedre feste, etter hvert som forholdene og løypen endrer seg.

- Du kan enkelt flytte bindingen mens du fortsatt har skiene på beina, både mens du står stille og i fart. Rottefella er opptatte av å skape mest mulig skiglede og gjøre det enkelt for folk å komme seg ut i skisporet. Med MOVE Switch blir det enklere å få godt feste og god glid, sier administrerende direktør i Rottefella, Torstein Myklebostad.

Tilgjengelig for alle skimerker
MOVE Switch er nå tilgjengelig for alle skiinteresserte der ute og Rottefella kommer med MOVE produkter som passer til alle ulike skimerker.

Bronsevinneren fra tremila i OL i Pyeongchang, Hans Christer Holund, har testet MOVETM System gjennom vinteren. - Jeg testet MOVE forrige sesongen og syntes systemet er genialt. På langtur begynner jeg nå med bindingen lengre bak, og etter hvert som smøringen slites flytter jeg bindingen fremover, sier Holund.

Bindingene er også godkjent i World Cup og i andre renn i regi av FIS.

Bedre glid - aldri mer glippeski
Det nye bindingssystemet gjør at du bruker mindre tid på å smøre skiene og kommer deg raskere ut i løypa. Rottefella MOVE fungerer like godt på felleski som på smøreski. - Skigleden starter med gode ski. Vi har i 90 år latt oss inspirere av å skape gode skiopplevelser for folk flest. Med vårt nye bindingssystem har vi lyst til å tro at vi har flyttet grensen for hva som er mulig med ski på beina, sier Myklebostad.
Bindingen vil være tilgjengelig i butikk fra uke 40 og koster kr. 1499.

Annonse
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen