Nyheter

Mulig trippelvinner

IMG_6087
Ragnhild Bolstad fra Rena er en av mange ivrige birkebeinere som deltar år etter år. Enn så lenge har hun 22 merker på 22 starter. I tillegg er hun med i trippelen og i år ligger hun an til klar klasseseier.

Tekst og foto: Ungdomsreporter

Ragnhild forteller at Birken er en fin motivasjonskilde. - Da får jeg et treningsmål som motiverer meg. Det er også fint å kunne variere treningen mellom ski, løp og sykkel. Jeg liker variasjon i treningen min.

-Hva er det viktigste med Birken?

-Det viktigste er jo at du har en bra opplevelse og en fin tur, men det kan jo variere litt. Det kommer bl.a. an på vær og form. Men stort sett går det bra, og man får en fin tur uten uhell.

Trippelvinner?

Bolstad er også fast deltaker i Birkebeinertrippelen, der hun har vunnet klassen sin tidligere. Også i år ligger hun an til seier: - Jeg har over en halvtimes forsprang på neste dame i klassa mi, så sant det ikke skjer et uhell så burde jeg klare det.

Gode råd Som den erfarne birkebeineren hun er, har Ragnhild flere gode tips på lager: -Det er viktig å ikke trene så hardt de siste dagene før Birken. Ta det heller litt rolig og få i deg nok næring. Birken skal være en fin opplevelse, så det er ingen vits i å grue seg i dagene før rittet og ødelegge gleden ved å sykle.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen