Nyheter

Ny avtale med Maxim

Maxim 1400x720

Sportsansvarlig Jørgen K. Ankerstad i Orkla Health og daglig leder i Birken, Olaf Johan Thomasgaard underskriver ny avtale.

Foto og tekst: Randi Bolstad

Maxim fortsetter som Birkens drikkeleverandør i 3 nye år

Orkla Health/Maxim er samarbeidspartner og offisiell sportsdrikkeleverandør til alle Birkens arrangement gjennom hele året.

- Birken er en av de virkelig store folkefestene innenfor idretten, og vi er svært glade for at vi skal fortsette å være en del av akkurat dette, sier Jørgen K. Ankerstad i Orkla Health

Vi har allerede samarbeidet i nesten tre år og det var veldig naturlig for oss å forlenge avtalen. På Birken treffer vi mange av våre forbrukere, og nettopp det gjør Birken til et av de mest relevante stedene for oss å være.

Maxim jobber for å være det ledende sportsernæringsmerke innenfor event i Norge, og vi gleder oss til tre nye år sammen med Birken.

Samtidig har Birken mange av de samme verdiene som Maxim og Orkla står for, sier Jørgen K. Ankerstad, sportsansvarlig i Orkla Health.

Vi har hatt et svært godt samarbeid med Maxim de siste tre årene og er glade for å videreføre samarbeidet i en ny 3-årsperiode. Maxim er en stor og solid aktør som deltakerne kjenner godt. Produktene er godt likt og serveres på alle våre drikke- og matstasjoner, uttrykker markedssjef i Birken Ingunn Rønningen Kleven.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen