Nyheter

Ny sykkelbok fra "Birkenland"

Ultra sykkel (2)
Tekst: Ingeborg Scheve/Øyvind Wold

Boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng - Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen» presenterer varierte sykkelmuligheter på fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør, både på grus, kjerreveier og stier. 

– Fjellene øst og nord for Lillehammer er mest kjent for sitt fantastiske skiterreng. Etter å ha syklet mye her de siste seks årene, kom ideen om å presentere sykkelmulighetene, som jeg mener er blant de beste i landet. Jeg tror syklister på alle nivåer kan finne turforslag i denne boka å glede seg til, sier Øyvind Wold. 

– Stiene i Birkenområdet har en x-faktor man ikke finner i lavlandet, rundt Hafjell og Nordseter kan man sykle til topps på flere tusenmetere, og få utsikt til både Jotunheimen, Rondane og Alvdal Vestfjell, sier den turglade forfatteren, som ga ut sin første bok om sykling i 1999. Les mer på terrengsykkel.no

Lett å navigere seg frem
Hver tur har egen faktaboks, eget kart, og en QR-kode der man enkelt kan scanne turen og kart rett inn på smarttelefonen.
Man finner også tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr, aktuelle nettsider, og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler. Med denne boka får man et bra verktøy for å utforske verdens beste skiterreng – på sykkel!

Utgiver: Øyer Turskiløyper
Antall sider: 132
Pris: 399.-
Selges: på Sport1-butikker i Lillehammer og Øyer, Milslukern i Oslo

Bilde av boka til Øyvind Wold
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen