Nyheter

Nye nettsider

Fredag 28.8 sykkel 2015_41

Nye nettsider for Birkebeiner.no

Vi i Birken er stolte over å presentere våre nye nettsider birkebeiner.no.

Siden har fått en ansiktsløftning og uttrykket har blitt friskere og mer moderne. Med flotte Birkenbilder som viser fin natur og glade Birkebeinere, håper vi at du blir inspirert til å delta på Birkens arrangement.

 Informasjon om arrangementene og brukervennlighet for leserne har stått i fokus i arbeidet med de nye sidene. 

 De nye nettsidene inneholder artikler, redaksjonelle saker med treningstips og nyttig Birkenstoff. Løsningen er implementert på Modulez og er designet av Anti.

 

Sigbjørn Hagaseth - Modulez

-Vi er stolte av å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer og dyktige folk som brenner for idretten. Med den nye hjemmesiden har Birken de verktøyene de trenger til å få nødvendig informasjon raskere og tydeligere ut til ski- løpe- og sykkelfolket. Vi har ryddet opp i kundereisen, gitt kortere vei fra inngang til den mest sentrale informasjonen, og ryddet opp i det som var en voldsom informasjonsstruktur. Ikke minst har vi gitt Birken mulighet til å vise de utrolige opplevelsene som bor i arrangementene, gjennom økt bruk av bilder og en mer visuell brukeropplevelse. Noen vil nok savne den gamle løsningen, som vi opplevde som et verktøy mer enn en inspirasjonskilde, men vi håper det norske folk ser at hjemmesiden nå i større grad gjenspeiler den folkefesten de kjenner igjen fra egne opplevelser mellom Rena og Lillehammer.

 

Velkommen til våre nye nettsider!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen