Nyheter
Vantage-V_front_black_running_HR147

Det er lett å bli glad i nye Polar Vantage V multisportklokke. Vi har testet den nye toppmodellen.

Nye Vantage V har tatt Polarklokkene et steg videre. Med sitt elegante nye design vil klokken bli en favoritt blant mange birkebeinere og andre som trener.

Polar Vantage V har berøringsskjerm og en batterilevetid i treningsmodus på opptil 40 timer. Vi brukte klokken i 14 dager med om lag 10 timers trening uten å lade. Ladetiden fra 0 til 100% var ca. en time.

Pulsmålingen på håndleddet fungerer meget bra og er svært stabil. Under trening har vi ikke opplevd at pulsen har falt ut. Den finner raskt både puls og GPS slik at du raskt kommer i gang med treningsøkta. Polars nye Precision Prime er en ny standard for nøyaktig og pålitelig pulsmåling fra Polar. Den kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og utelukker dermed bevegelser som kan forstyrre pulssignalet og gi upålitelige målinger.

Polar Vantage V kan også måle løpskraft fra håndleddet. Det gir løperen informasjon om kraften som blir brukt i forbindelse med løpingen. Klokken er også utstyrt med Recovery Pro som gjør at du hele tiden kan sjekke din restitusjonsstatus.

Når du trener for å oppnå et bestemt mål, bør du finne balansen mellom ulike typer trening og hvile. Polar Vantage V overvåker treningsbelastningen din fra hver treningsøkt, måler restitusjonen din daglig og over lengre perioder. Den hjelper deg med å forstå dine egne grenser ved å gi deg tilbakemelding på om du har trent for mye, for lite eller akkurat passe. Klokken viser i det daglige enkelt via touchskjermen aktivitetsnivå, belasting og tid siden siste treningsøkt.

I Polar Flow kan du enkelt sette det du ønsker at klokken skal vise under trening i de ulike sportsprofilene. Der kan du også analysere treningsøkta med alle dataer som Vangage V gir.

Har du brukt Polar tidligere, vi du raskt komme i gang med Polar Vantage. Bruken er lett gjenkjennelig fra tidligere Polarklokker med sine fem knapper. Med Vantage V får du treningsdata i over 130 sportsprofiler. Klokken kommer i butikker medio november.

I tillegg til toppmodellen kommer også en lillebror, Vantage M, som koster kr. 2 799. Den er blant annet uten touchskjerm og med noe kortere batterilevetid.

Fakta:
Puls: Via håndledd eller pulssensor
Skjerm: 1,2» Touchskjerm
Vekt: 66 gram
Størrelse: 46x46x13 mm
Farger: Sort, hvit og orange
Pris kr. 4 999

Vantage-V_front_black_running_HR147
Vantage-V_front_white_HR-zones
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen