Nyheter

Ca 500 plasser igjen

Birken 2018 DB 38

Tekst og foto: Birken

Birken planlegger å arrangere en begrenset og trygg utgave av det klassiske Birkebeinerrennet 54 km med både elite og mosjonister fra 19. til 21. mars. Det er pr. 10. januar ca 500 plasser igjen til Birkebeinerrennet. 

- Vår oppfordring er; sikre deg plass ved å melde deg på allerede nå.
Meld deg på

Husk refusjonsgarantien
Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko. Skulle det bli endringer som medfører at du ikke får deltatt den ordinære arrangementshelga, eller at rennet må avlyses på grunn av covid 19, tilbyr vi deg enten overflytting til neste år eller vi betaler deg tilbake 100% av startkontingenten.

Birkebeinerrennet over tre dager
Rennet vil gå over tre dager og antall deltagere fordeles i startpuljer med et antall som er forsvarlig gjennom helga. I tillegg gjennomfører vi en supplerende folkehelseaktivitet i VinterBirken QR fra 6. februar til 7. mars.

Mer informasjon om den tekniske gjennomføringen av Birkebeinerrennet (startpuljer, starttider, startdager, smitteverntiltak etc.) kommer medio februar. Pt er ikke dette klart. 

Vi lytter til de råd og føringer som nasjonale og lokale helsemyndigheter gir, og følger nøye med på situasjonen fremover. 

Sidearrangement utgår
Dermed vil alle sidearrangement i Birken Skifestival utgå.  UngdomsBirken, BarneBirken, SkøyteBirken, TurBirken og StafettBirken vil ikke arrangeres i 2021.

Når det gjelder UngdomsBirken, oppfordrer Norges Skiforbund til å gjennomføre lokale arrangement og aktiviteter, og at man unngår unødvendig reiseaktivitet og overnatting i.f.m. arrangement.

-Vi finner det derfor ikke forsvarlig å gjennomføre UngdomsBirken i år, med reising, overnatting og blanding av ungdom fra mange skoler og regioner. Vi er veldig lei oss for dette, men slik må det bli i år, sier sportssjef i Birken, Sølvi Amundsen Aas.

VinterBirken QR, et mosjons-supplement
VinterBirken QR er en folkehelseaktivitet og et supplement til Birkebeinerrennet fra 6. februar til 7. mars. Gå når du vil, når det passer deg og få godkjent din Birkendeltagelse. 

Det blir kos, mat og hygge på Kvarstad og flotte premier blir tilsendt i posten.

Du kan gjerne gå VinterBirken flere ganger i løpet av vinteren, eller kanskje som en oppkjøring til selve Birkebeinerrennet? Du får kun en deltagelse godkjent, selv om du gå flere ganger.


Les mer om VinterBirken QR.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen