Nyheter

Skal vaske 1 000 sykler

karcher

På rekordjakt med ulike spylere fra Rena til Lillehammer

Foto: Geir-Inge Hanssen i Kärcher er klar for rengjøring av sykler under Birkebeinerrittet.

Geir-Inge Hanssen og Kärcher har satt seg som mål å vaske 1 000 sykler under årets utgave av Birkebeinerrittet fra Rena til Lillehammer den 31. august. – Men jeg skal ikke vaske alene. Jeg får bistand fra 9 andre vaskere fra Kärcher, sier salgsleder Geir-Inge Hanssen i Kärcher.

Totalt er det 10 vaskere inkludert Geir-Inge Hanssen under årets Birkebeinerritt. Kärcher stiller med seks høytrykksspylere samt fem lavtrykk mobilspylere. Det vil også være hageslanger med vanningspistoler for benyttelse. Her skal syklene blir rene og pene, i alle fall for en stund.

Hanssen innrømmer at han ikke kjenner til vaskerekorden under Birkebeinerrittet. Men rundt 10 000 syklister vil delta – og da vil teamet fra Kärcher få nok å gjøre. Det blir vaskestasjoner på Kroksjøen, Kvarstad og Bringbu. I tillegg til i målområdet, hvor det også blir selvvask.

-Vi blir nok ikke arbeidsledige. Det kommer til å bli fullt kjør, ikke minst dersom det blir våte forhold. Kun de beste spylerne er godt nok, sier Geir-Inge Hanssen. 

-Det skal bli rikelig med muligheter for å få vasket sykler. Vi skal stå på hele dagen, slik at vi får vasket flest mulig sykler, sier Geir-Inge Hanssen fra Kärcher.

Og klarer teamet å vaske 1 000 sykler, så vil Geir-Inge Hanssen og hans team fra Kärcher bli fornøyd.

-Ja, det må i så fall være rekord. Klarer vi det, skal vi doble i 2020. Det er viktig å ha målsettinger, sier Hanssen.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen