Nyheter

StafettBirken: – Banken er best

StafettBirken 2022 crop

Tekst og foto: Ingeborg Scheve

Endelig fikk bankrottene Sparebank1 og rivalene i Eiendomsmegler1 gjort opp om heder og ære og skryterettigheter igjen.

– Banken er best, konstaterer Tom, som gikk for vinnerlaget til Sparebank1 Gudbrandsdal.

Laget hans var forøvrig også tredje beste lag av alle deltakerne i mixed klassen, til tross for at de ikke har deltatt siden før koronapandemien.

– Nå var det veldig fint å være tilbake igjen i StafettBirken, sier Line Dahl Slapgaard.

Hun er leder i bedriftsidrettslaget til Sparebank1 i Gudbrandsdal og primus motor for stafettlagene til Sparebank1 og Eiendomsmegler1 Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Sparebank1 og Eiendomsmegler1 stilte med totalt fire lag: tre fra banken og ett fra eiendomsmeglerne. Alle gikk i mixedklassen. Fasiten for årets stafett er altså at bankens lag slo eiendomsmeglerne. Den karamellen kan de suge på et helt år.

– Vi har mye moro med StafettBirken. Det er masse spreke folk hos oss, og et fint felles mål. Men det er også blitt en viktig sosial greie, med felles opplegg på stadion og bankett for alle lagene etterpå, sier Slapgaard,

Både hun og kollegaene anbefaler konseptet varmt.

– Dette synes vi absolutt at flere burde forsøke. Og slik stafetten er lagt opp nå, med fire like etapper og alle etappene på Birkebeineren Stadion, er det lett å følge med på hvordan lagene ligger an, og heie hverandre fram, sier hun.

Nå håper både bankfolk og eiendomsmeglere at de kan stille enda flere lag til neste år. De oppfordrer også andre bedrifter og organisasjoner til å stille i StafettBirken.

– Det er en veldig gøy å kjempe mot interne lag, og det blir en fin, vennlig kamp av det. Men det hadde vært artig om det var flere lag fra andre bedrifter.

Resultater fra StafettBirken, alle klasser

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen