Nyheter

Subaru og Birken fortsetter samarbeidet

Eirik_Torbjørn

Subaru fortsetter som hovedsamarbeidspartner til Birken i to nye år.

Gill Gruppen og Subaru Norge AS er stolt hovedsamarbeidspartner til Birken, og har signert en ny samarbeidsavtale ut 2022.

  • Birken er nasjonalt kjent for sine årlige idrettsfestivaler som tiltrekker utøvere på ski, løp og sykkel samt familier med aktiv livsstil. Birken har verdiene som Subaru ønsker å assosieres med, da Subaru tilbyr biler skreddersydd for aktiv livsstil, sier administrerende direktør Torbjørn Lie.

Norgesbilen Subaru har kjørt på norske veier i over 45 år og er kjent for ekte firehjulstrekk, driftssikkerhet, fremkommelighet og har robuste modeller som Forester Hybrid, XV Hybrid og Outback. Subaru vil lansere flere spennende nyheter i årene som kommer, disse vil passe utmerket for den aktive Birken-utøveren. Norgesbilen Subaru tar deg dit du vil - når du vil!

  • For Birken betyr det mye å ha Subaru Norge videre med på laget. De leverer kvalitet og er en perfekt og aktiv partner som styrker og bidrar positivt til våre arrangementer, sier daglig leder i Birken Eirik Torbjørnsen.
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen