Nyheter

Ta turen over fjellet sammen

B-rittet

TurBirken arrangeres fredag 26. august og er perfekt for en sosial og aktiv happening med kolleger.

Foto: Sportograf og Geir Olsen

Ønsker du å gjøre noe positivt for det sosiale på jobben og samtidig ha et treningsmål? På TurBirken sykler dere i deres eget tempo. Det er valgfri start mellom kl. 09.00 og 11.00 hvor dere ruller over startmatten på Rena eller Pellestova. Underveis sørger vi for at du få litt ernæring.

Dere får en tur i vakker natur. Fra Rena er det samme trasé som i Birkebeinerrittet via Skramstadsetra, Djuposet, Kvarstad, Rosinbakken, Sjusjøen, ballettbakken og hoppanlegget på Lillehammer før dere ruller under målportalen ved Håkons hall på Lillehammer.

Fra Pellestova sykler dere via Reinsvannet, Mellsjøen og Kroksjøen før dere følger den originale ritt traseen fra Elgåsen til Lillehammer.

Etter målgang er alle fasiliteter ved Håkons hall åpne med Sport 1 marked, stands, garderober og servering. I tillegg kan dere få med dere et showritt i Kleivbakken fredag kveld med eliteutøvere og Ole Kristian Stoltenberg som speaker.

Ønsker dere enda mer ut av dagen kan vi anbefale Lillehammer Live fredag kveld som har artister som blant andre Hellbillies, Kvelertak, Ruben og Dagny.

TurBirken fra Pellestova er på 41 km og fra Rena 86 km.

Ønsker dere å sykle Birken for første gang er TurBirken et godt valg.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen