Nyheter

Ultimate Nordic og Birken inngår storavtale

Rode1

Ultimate har en rekke sterke varemerker i sitt sortiment, og deriblant KV+, Rode, Orack, Buff og Camelbak.

Birken har inngått en 5-års hovedsamarbeidsavtale med Ultimate Nordic AS gjeldene fra 1.1.2022. Ultimate har en rekke sterke varemerker i sitt sortiment, og deriblant KV+, Rode, Orack, Buff og Camelbak, som alle vil bli godt synlige på Birkens arrangementer de neste årene.

Sammen har Ultimate Nordic og Birken store planer og forventninger til samarbeidet. Det blir stavservice med KV+ og smøreservice fra Rode. Det var den legendariske skiløperen og senere radiokommentator Håkon Brusveen fra Vingrom som først sørget for at vi nordmenn fikk mulighet til å kjøpe Rode Skiwax.

Varemerket Orack blir også en viktig del av samarbeidet som skal styrke Birkens identitet med egne produkter i egen kolleksjon. Orack er også tekstilleverandør til landslagene på sykkel.

-Vi gleder oss stort over å ha fått med oss Ultimate Nordic på laget de neste årene. Samarbeidet gir Birken en stor og solid partner som har fokus på alle de aktivitetene som ligger inn under Birken-paraplyen, som løp, ski og sykkel. I Ultimate Nordic får Birken en svært energisk og offensiv helårspartner som har spennende planer for videre vekst til det gode for begge parter, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

Ultimate Nordic er et finansielt meget solid selskap og er en del av et enda større og solid selskap, Dalema gruppen. Den styrken vil gi Birken ytterligere synergier de kommende årene.

Ultimate Nordic har stort fokus på bærekraftige produkter, og god erfaring med lignende samarbeid med blant andre Skiforeningen i Oslo og Holmenkollmarsjen.

Daglig leder i Ultimate Nordic Ingulf Horn er svært fornøyd med avtalen som nå er inngått med Birken. Horn sier at selskapet vil legge mye ressurser i at et samarbeid med Birken skal bli en suksess for begge parter. Ultimate Nordic er et selskap som strategisk har fokus på produkter mot ski, sykkel og løp, og Birken er derfor en optimal samarbeidspartner for selskapet.

Ultimate Nordic gruppen omsetter i år for i overkant 700 MNOK.

NCF1

Orack er også leverandør til det norske landslaget på sykkel. Foto: Mario Stiehl.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen