Nyheter

Vinnere av BirkenUng-stipendet

birkenung 2018

Tekst og foto: Randi Bolstad

BirkenUng-stipendet
BirkenUng-stipendet går til enkeltpersoner mellom 12 og 16 år som er aktive ildsjeler som bidrar til idrett og aktivitet blant ungdom, og til et idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år. 

Dagens Næringsliv vil sammen med Birken og Sport 1, samt samarbeidspartnere, hvert år dele ut seks BirkenUng-stipend til en samlet verdi av 20.000 kr. per stipend. Vinnerne mottar relevant og godt sportsutstyr fra samarbeidspartnerne.  En gutt og en jente vil bli kåret som vinner i forbindelse med hvert Birken-arrangement (ski, løp og sykkel). 

VINNEREN AV BirkenUng stipendet jente
Vinneren er et godt eksempel på at egen  idrettsglede og entusiasme er med på motivere andre og seg selv til å delta aktivt i idretten året rundt.

Vinneren trener aktivt og målrettet mot konkurranser for å gjøre det best mulig, men har aller størst fokus på å ha det gøy med andre! Hun prøver alltid å få med flere, både gutter og jenter, på trening og fine sykkelturer i sitt nærmiljø. Og hun får de med seg.

Vinneren er veldig hjelpsom og er også aktiv som hjelpetrener på klubbens KIDS treninger for jenter med mål om å få med flere jenter på sykkel. 

Vinneren  er en person med veldig positiv innvirkning på treningsmiljøet.

Vinneren av BirkenUng Stipendet er Hedda Brenningen Bjørklund  fra Lillehammer CK

 

VINNEREN AV BirkenUng stipendet GUTT
Vinnerens motto er at «Allsidighet og idrettsglede dyrker gode idrettsutøvere». Når han trener tenker han ikke først og fremst på hvor god han skal bli, hvor vondt det gjør å yte maksimalt, eller hva han skal gjøre for å bli best. Han er alltid mest opptatt av å ha det gøy med idretten, og det har han.

 Han elsker idretten også fordi det er her han finner alle sine beste venner. Sammen har de bidratt til at de har er kjempe bra treningsmiljø.

Han har også bidratt til å dra i gang flere aktiviteter på tvers av idrettsgrener som feks håndball, og synes at alsidighet er viktig for alle.

VINNEREN AV BirkenUng  stipendet gutt er Esten Hansen-Møllerud Hauen, FIK Ren-Eng & Alvdal IL

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen