Sykkel

SommerBirken

3.juli - 30.august 2020
Birkebeinerrittet 25.8 2018 _20

Bli sommerens Birkebeiner

Velkommen til SommerBirken
SommerBirken 2020 er åpent for alle, gratis å være med på og består av åtte stolper med QR-koder som er satt opp i ritt-traseen mellom start på Rena og målgang ved Håkons Hall i Lillehammer. Alle som skanner samtlige stolper fra start til mål i løpet av perioden 3. juli - 30. august, blir registrert som Sommerens Birkebeiner 2020 og får godkjent Birkendeltagelsen på Birken-CVèn. Deltagerpin for fullført løype hentes ut hos på Sport 1 Lillehammer eller Sport 1 Sjusjøen.

Løypekart

Hvis du vil teste formen mot andre Birkebeinere, registrer deg på de to konkurransestrekkene fra Rena til Skramstadsetra eller i Rosinbakken.

Hent deg en drikkeflaske og sykkelcaps hos Sport 1 Rena før start! Fyll opp med gratis sportsdrikk fra Maxim. Gjelder i butikkens åpningstid.

Vi anbefaler at du registrerer deg på forhånd med den telefonen du skal benytte når du sykler over fjellet. Registrer deg allerede nå til SommerBirken.

alt til norgesferien

Start turen hos Sport 1 butikkene!

Gjør deg klar til en aktiv sommer. Din lokale Sport 1 butikk hjelper deg med å finne riktig utstyr til både små og store ekspedisjoner. Se vårt store utvalg på sport1.no https://www.sport1.no/

Generalsponsor

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen