Nyheter

Hva er Veien til Birken, og hvem er det for?

IMG_0015

Hva er Veien til Birken?
Veien til Birken er et unikt samarbeid med SkiX som gir deg muligheten til å trene med Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby. Det vil bli én live-økt i uken, samt videoer med gode råd og erfaringer fra ekspertteamet.
Den første live-økten er mandag 16. august kl. 18.00. Disse live-øktene vil kun være tilgjengelige i noen dager, men andre videoer blir liggende hele perioden, slik at du kan gå tilbake og se de på nytt ved behov.

Trening for alle nivåer og ambisjoner
Det er lagt opp til allsidig trening som passer for alle nivåer og ambisjoner. Målet med treningen er selveste Birkebeinerrennet i 2022.
Du får tilgang til alle treningene om du melder deg på Birkebeinerrennet, TurBirken 28/54, SkøyteBirken eller StafettBirken.

OBS! Her kommer det oppdatert informasjon om øktene fremover.

Profesjonelt team
Martin Sundby og Marit Bjørgen er ikke de eneste i teamet. Med på laget er også Sondre Sundby og Ragnar Bragvin Andresen. Sondre er Martins bror og har vært hans fysiske trener siden 2014. Ragnar er eksperten på rulleski. Han skal hjelpe deg og gi deg tips om du er nybegynner eller erfaren.

Innlogging med Birken-ID
For å få tilgang til Veien til Birken må du være påmeldt ett av de aktuelle Birken-rennene. Deretter logger du deg inn på Min Side ved hjelp av din Birken-ID og passord. Der inne vil du finne en link til sendinger og videoer.
Har du glemt din Birken-ID, ikke nøl med å kontakte oss på info@birkebeiner.no, så hjelper vi deg.

Meld deg på Birkebeinerrennet 2022

Få en forsmak på hva det handler om ved å se sommertreningsvideoene som ligger på Birkens YouTube-side.

Annonse
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen