Nyheter

Marit og Martin skal trene deg!

Tren til Birkebeinerrennet med Marit og Martin!

Tekst og foto: Birken

- Jeg gleder meg til å bidra med kunnskap og erfaring, slik at deltakerne i Birkebeinerrennet kan optimalisere sin trening på veien mot deltakelse i mars 2022, sier Marit Bjørgen.

Fantastisk innholdspakke
Melder du deg på Birkebeinerrennet, SkøyteBirken, TurBirken 54/TurBirken 28 eller StafettBirken i 2022 får du tilgang til treningsøkter med Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby. De to, og flere andre eksperter, skal inspirere og hjelpe deg som deltager med trening og forberedelser fra 16. august og frem til rennet 19. mars 2022.
Husk: Bli med fra starten og meld deg på allerede nå!
Early bird-priser til og med 30. juni.

Den omfattende treningspakken over flere måneder inngår i påmeldingen til Birkebeinerrennet og er eksklusivt for Birken.

Ukentlig økter via Birkens digitale flater:

  • «Tren med oss» - interaktive liveøkter
  • Vær «flue på veggen» og bli med Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby på trening
  • Kunnskapspåfyll innen trenings- og teknikkteori
  • Foredrag og spørsmålsrunder
  • Kurs – ski, skiutstyr og smøring
  • Dagsaktuelle oppdateringer og videosnutter
  • Rammeprogram og gode økter uavhengig av nivå

- Birkebeinerrennet 2022 blir en av mine store målsetninger for den kommende sesongen, og på veien dit skal jeg dele raust av både mine tidligere erfaringer og forberedelsene mot kommende deltakelse, sier Martin Johnsrud Sundby.

Stolte av å tilby eksklusiv mulighet
- Vi i Birken er utrolig stolte av å få samarbeide tett med to så meritterte, dedikerte og flotte mennesker. Påmeldte deltakere til Birkebeinerrennet, uavhengig av nivå og ambisjoner, vil gjennom en omfattende digital leveranse fra SkiX få en eksklusiv mulighet til å være «flue på veggen» og trene sammen med to av tidenes beste skiløpere og høste av deres erfaringer, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

Hva er SkiX?
SkiX AS er et selskap som gjennom bruk av digitale verktøy distribuerer treningslære på en ny måte.
Med profiler som Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby på laget har SkiX en unik kjernekompetanse innen langrennssporten, men har også tilegnet seg en rekke dyktige trenere innen andre idretter for å kunne tilby et fullkomment treningstilbud.

Påmelding
Meld deg på Birkebeinerrennet

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen