Nyheter

35 sykkelturer i Birken-land!

Copy (1) of IMG_0019

Foto: Øyvind Wold

Ny sykkelturbok for «Birken-land»!

Øyvind Wold har hatt hytte på Nordseter ved Lillehammer siden 2014. Han har brukt somrene flittig til å sykle på fjellet, både på grusveier, kjerreveier og stier. Det har resultert i boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyerfjell – Nordseter Sjusjøen», som nå kommer i en fornyet utgave.
Denne utgaven har flere nye turer og masse nye bilder. Den har også fått en brukervennlig detalj; QR-kode til hver tur, som gjør at man kan scanne rute og høydeprofil inn på telefonen på et øyeblikk.

 -Målet med boka er å presentere hele området som en sammenhengende sykkeldestinasjon, og vise et bredt spekter av turer, som kan inspirere flere til å få fram sykkelen. Det gjelder enten de er en vanlig barnefamilie som vil se seg litt rundt, folk vil som smake på stisykling, eller tøffinger som trener til Birken. Birkebeinerritt-traseen er en av turene i boka, se her.
Mange av turforslagene egner seg for øvrig godt for el-sykkel, sier Wold.

Alt overskudd av boksalget går til stiftelsen Øyer turskiløypers arbeid med skiløyper og tilrettelegging for sykkel.

  

Bokfakta
Antall sider:       132
Format:             28x28 cm
Utgiver:            Øyer Turskiløyper
Tekst/foto:        Øyvind Wold
Kart:                 Bernt Bjørnsgård
Design:             vakker-design.no v/Laura van Arkelen
Selges:             på Sport1-butikker på Lillehammer og Sjusjøen + www.mosetertoppenskiline.no/nettbutikk/bok-35-sykkelturer-i-verdens-beste-skiterreng

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen