Nyheter

Lyn Ski stiller med 124 deltagere i UngdomsBirken ski

Ubirken 2018

Foto: privat, tekst: Bjørn Christian Roksvåg/Birken

124 fra Lyn Ski stiller til start!
Lyn skiklubb er den største skiklubben i UngdomsBirken ski og stiller med minst 124 deltakere til start. Vi har tatt en prat med Annik Bjørdal, daglig leder i skiklubben.

-Å være den største klubben i årets UngdomsBirken ski gir motivasjon tilbake til klubben. Vi er med for å skape gode opplevelser for ungdommene våre. Vi får med bredden, også de som ikke går skirenn ellers i året. Målet er ikke å ta de gjeveste medaljene- vi reiser til Birken fordi det gir oss en fin og sosial helg. I tillegg er det et hyggelig renn å delta i, sier Bjørndal.

Et renn for alle
Det er mange som legger ned mange timer med trening, men det er ikke nødvendigvis plasseringen som betyr noe. - De raskeste kan konkurrere om plassene med mange andre ivrige løpere fra store deler av landet. De som ikke går like fort i sporet, får også en fin tur – det er store klasser og mange å konkurrere mot, da synes ikke resultatene så godt, forteller Annik Bjørdal

UngdomsBirken i utvikling
På spørsmål om hva de mener om UngdomsBirken ski, så kan det fortelle om at det er et arrangement som stadig er i utvikling.
- UngdomsBirken er et arrangement som har bedret seg over tid. Tidligere var det mye mer kaos før start, men rammene rundt arrangementet gir større forutsigbarhet for deltagerne. Det ligger fortsatt noe forbedringspotensiale mtp kvalifisering til puljene.

- Utover det - er det et flott arrangement som vi trives med og gleder oss til, avslutter Bjørdal.

Vi ønsker Lyn Skiklubb velkommen til UngdommensBirken ski

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen