Nyheter

Årets Inga er Kamilla Wiik

inga

Foto og tekst: Randi Bolstad

Takk for alle flotte nominasjoner - årets Inga ble idag kåret i Ingas Vertshus på Birkebeineren Skistadion.

Kriterier årets Inga
"Årets Inga skal hylle kvinner som har satt spor, kjempet og båret frem et «barn», en idé, et prosjekt til tross for motgang og liten tro fra kampens begynnelse. Hun må være deltager i årets Ingalåmi 2019.

Personen viser standhaftighet, mot og omtanke for andre og har sterk tro på noe.  Det kan være en hverdags-Inga, omsorgs-Inga, forretnings-Inga eller sports-Inga. Tittel og rang er ikke viktig. 

Årets Inga 2019
-Årets Inga innfrir alle kriterier. Gjennom sitt frivillige arbeid har hun vist at hun jobber med noe hun har sterk tro på. Hun er en kvinne med pågangsmot, er hjelpsom og får de rundt seg til å føle seg vel.

Hun er en motivator og og har en unik even til å få mange med seg.  Hun evner å se hvert enkeltmenneske, hun betyr mye for mange og setter virkelig spor etter seg. 

Det er beundringsverdig det hun får til. Hun får mange til å trene allsidig og føle mestring. Årets vinner har også startet egen ski- og treningsgruppe i ROS IL, IngaROS, i år har de 10-års jubileum

Årets Inga heter Kamilla Wiik og er fra Spikkestad

Kamilla får Madshus felleski, Kärcher Vindusvask, Polarklokke, gavekort hos Touch frisør samt flott shampo og balsam også fra Touch.

Det er også to Ingaer til som fortjener heder og ære:

SYNNØVE GREAKER, Spydeberg -initiativtager, organisator, drivkraft
Synnøve er primus motor for en større gjeng på ca 20 stk og har gjennom 10 år samlet damer fra Spydebergområdet til Ingalåmi. Hun sikrer topp og bredde.  Noen snuser på gode plasseringer og mens de fleste er glade for å fullføre. 

Synnøve får: Kärcher Vindusvask og Shampo og Balsam fra Touch frisører

INGRID REMØY STOKKE fra Ørsta
Ingrid er primus motor for 50 damer fra hele landet. I 19 år har hun fått med damer til Ingalåmi - primært fra Vestlandet.Hun holder skikurs gjennom hele vinteren , orgainserer treninger, produsert egen Ingalåmi-fane som også brukes på 17. mai.

Ingrid får Kärcher Vindusvask, shampo og balsam fra Touch frisører

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen