Nyheter

Avlyser ritt – gjennomfører løp

v13j3rjw

Foto: Birken/Geir Olsen

Birken avlyser ritt - gjennomfører løp
Birken AS har besluttet å avlyse årets utgave av Birken Sykkelfestival som skulle vært avviklet siste helga i august. Bakgrunnen er forlengelsen til 1. september av forbudet mot arrangementer med over 500 deltakere. Birkebeinerløpet derimot planlegges gjennomført lørdag 5. september.

Birken AS har vurdert å flytte rittet til en senere dato, men utfra en totalvurdering er konklusjonen at sykkelfestivalen dessverre må avlyses.

- Vi er veldig lei oss for at sykkelfestivalen ikke kan gjennomføres i august. Vi uttrykker samtidig full forståelse for det forlengede arrangementsforbudet fra nasjonale myndigheter, sier daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen.

Vi tenker på våre trofaste deltagere, frivillige og nære samarbeidspartnere som har sett frem til årets sykkelfestival. Nå er det bare å se frem mot neste år og nytt Birkebeinerritt. Sett av datoen lørdag 28. august 2021 – vi kommer tilbake med nærmere informasjon om påmelding til neste års arrangementer.

Påmeldte deltakere
Birken AS vil innen utgangen av mai komme tilbake til hvordan selskapet vil håndtere allerede påmeldte deltakere til Birken Sykkelfestival og hvilke eventuelle valg disse vil bli tilbudt.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen