Nyheter

Bæla Boys debuterer i StafettBirken

Bæla boys stafettbirken (002)

Tekst og Foto: Hedda Hoel

Klare for StafettBirken!
20. mars er det klart for Birkens mest sosiale skirenn - StafettBirken på ski. Lagene går 4 etapper på 7,5 km rundt Birkebeineren Skistadion på Lillehammer. Det vil være bål og lavvo på stadion ved løypa, samt Afterski med sosialt samvær etter rennet.

August Eie-Stangeland, Herman Stava, Lars Jacob Wike, Andreas Heiberg og Ludvig Rødnes stiller lag i årets stafett. Guttene bor i samme kollektiv og studerer alle Sport Management ved Høgskolen i Innlandet. 

- Det er første vi deltar i et Birkenarrangement og vi gjør det først og fremst for det sosiale. Det blir garantert god stemning, og vi sier heller aldri nei til en konkurranse! 

Laget ble først kjent da de flyttet til Lillehammer i 2018 og begynte på samme studie. En stor del av Sport Management studiet er knyttet opp mot arrangementsledelse. Å teste hvordan arrangementene fungerer i praksis er ikke bare morsomt men også veldig lærerikt, forteller guttene. I tillegg til å delta i StafettBirken har guttene fått fordelt ulike praksisroller i Birkens andre arrangement gjennom et samarbeid mellom Birken og Høgskolen i Innlandet.

- Vi gleder oss veldig til å stille på startstreken 20.mars, og håper flere lag tar utfordringen! - sier gutta fra team Bæla Boys.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen