Nyheter
Birkenavtale Per Ivar og Eirik

SpareBank 1 Gudbrandsdal blir fra årsskifte ny hovedsamarbeidspartner til Birken.

-Vi er i sterk vekst og mener Birken og vårt finanshus passer utmerket sammen. Birken er en viktig bidragsyter til å gjøre vår region attraktiv og spennende. Deres arrangementer betyr mye for både lokalt næringsliv og frivilligheten som stiller med tusenvis på dugnader. For oss er det naturlig å bidra til å løfte Birken ytterligere til glede for hele vår region, sier administrerende banksjef Per Ivar Kleiven.

Det er finanshuset til SpareBank 1 Gudbrandsdal som nå går inn i samarbeidet med Birken. I tillegg til banken er også Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal og SpareBank 1 Regnskapshuset med på sponsoratet.

-Vi er stolte av å ha SpareBank 1 Gudbrandsdal med på laget og det vil bli en tydelig profilering av finanshuset på våre arrangement og gjennom hele året via Birkens ulike digitale kanaler. Vi er begge opptatt av å skape vekst og utvikling, samt legge til rette for folkehelse, idrettsglede og lokal stolthet, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

SpareBank 1 Gudbrandsdal er det andre selskapet som på kort tid inngår en stor og omfattende hovedsamarbeidsavtale med Norges største mosjonsarrangør. Tidligere i uken ble det kjent at Ultimate Nordic fra 2022 også blir ny hovedpartner til Birken innenfor områdene smøring, staver og tekstil.

Birken har den siste uken også reforhandlet nye avtaler med Nortura SA, Trofè, Scandic Victoria Lillehammer og Gudbrandsdølen Dagningen (GD).

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen