Tilbake

Birken AS og Right To Play Norge blir partnere

rtp bilde redigert

07.10.2024 
Foto: Terje Lund Olsen, Thora Ingeborg Dystebakken, Jostein Buraas og Casper Klejnstrup

Birken AS har inngått et spennende samarbeid med Right To Play Norge. Samarbeidet vil sette fokus på barns rett til utdanning og lek, og fremme deltakelse i breddeidrett.

Fra 2025 vil Right To Play være en aktiv del av både Birkebeinerrennet, Birkebeinerrittet og Birkebeinerløpet.

Samarbeidet innebærer flere tiltak som vil bidra til innsamling av midler for å støtte Right To Play sine prosjekter. For hvert arrangement får deltakere mulighet til å donere ved påmelding, og StafettBirken blir nå Right To Play StafettBirken. Det blir også mulig å kjøpe startpass av Right To Play, hvor inntektene går til deres arbeid.

– Vi er utrolig stolte av å samarbeide med Right To Play. Sammen kan vi bruke kraften av idrett til å gjøre en positiv forskjell i barns liv, samtidig som vi styrker våre egne arrangementer, sier Jostein Buraas, daglig leder i Birken AS.

Right To Play ser frem til å spille en synlig og aktiv rolle på Birkens arrangementer.

– Dette partnerskapet gir oss en fantastisk mulighet til å nå ut til tusenvis av deltakere i Birken-arrangementene, og gjennom dem skape varige endringer for barn som virkelig trenger det. Vi er takknemlige for Birkens støtte og ser frem til et fruktbart samarbeid, sier Casper Klejnstrup, Partnership Manager i Right To Play Norge.

Samarbeidsavtalen strekker seg over de neste to årene med intensjoner om forlengelse.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen