Nyheter

"Ett skritt videre" gjennom Birken

FIRE Randi og Terje Stølan

20.11.2023. Terje Stølan, daglig leder i FIRE - Stiftelsen Ett skritt videre og Randi Bolstad fra Birken med underskrevet avtale.

"FIRE - Stiftelsen Ett skritt videre" er Birkens nye sosiale samarbeidspartner. FIRE er et tilbud innenfor rus og psykisk helse hvor man tilbyr trening og aktiviteter i et trygt og rusfritt miljø for å komme tilbake i samfunnet.  

- Birken er og har vært et viktig mål for oss i FIRE gjennom mange år, sier daglig leder Terje Stølan. Birken handler om så mye mer enn sykkelturen fra Rena til Lillehammer – det handler om samhold, mestring og glede!

- Vi ser at Birkenarrangementene har vært viktige i livene til mange som har vært i behandling. Flere har skiftet identitet fra pasient til løper/syklist/skiløper og setter seg årlige treningsmål. Birken er et litt "hårete" mål som har en stor overføringsverdi. Klarer du å sykle Birken kan du også få troen på å skaffe deg jobb. Birken er med på å sette lista for hvilke mål vi skal ha i stiftelsen.

- FIRE gjør en fantastisk jobb innenfor rusfeltet og for å få mennesker tilbake til samfunnet. Stiftelsen viser på en imponerende måte at drømmer kan realiseres med ulik bakgrunn og balast gjennom livet. Birken har glede, stolthet og fellesskap som verdier – derfor passer vi så godt sammen. Vi er stolte over at de velger Birken som hovedaktivitet gjennom året, sier Randi Bolstad i Birken.

9797_CM1_08162

Foto: 35 deltager fra FIRE under Birkebeinerløpet i juni

Fakta
Stifelsen ble startet i 2008 av Wenche Slemmelid-Olsen og Terje Stølan. De så at mange mennesker trengte et trygt og rusfritt miljø. Det begynte med en ball og idé, og har utviklet seg til å bli en stiftelse med mange ansatte på flere avdelinger og flere hundre deltagere i Trondheim, Stjørdal og Molde.

Les mer om FIRE – Ett skritt videre her og følg de på Facebook og Instagram

FIRE gjengen red

Foto: Terje Stølan, dalig leder, FIRE-medlemmer og Randi Bolstad fra Birken

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen