Nyheter

Birken og musikkfestival går sammen

Liggende bildeweb

Foto og tekst: Birken

Birken og musikkfestival går sammen – skal skape Norges flotteste sykkel- og festivalhelg

Birken har inngått en partnerskapsavtale med musikkfestivalen Lillehammer Live. I 2020 legger aktørene sine arrangement på samme helg. – Sammen skal vi lage Norges flotteste sykkel- og festivalhelg, sier aktørene.

Lillehammer Live har med et sterkt artistgalleri og en solid gjennomføring etablert seg som en stor musikkfestival på Lillehammer. I år står band som Åge og Sambandet, Lund+Nilsen+Fuentes+Holm, Ina Wroldsen, Ingrid Olava, Staut og DeLillos på scenen 6. og 7. september. Neste år legges festivalen til siste helga i august, samtidig som Norges største terrengritt, Birkebeinerrittet, avvikles med rundt 10.000 deltakere.

- Samarbeidet har store muligheter for opptur for oss begge. Å delta i Birken skal, i tillegg til å være en utfordring alle kan ta del i, være en god totalopplevelse. Vi ser fram til også å kunne tilby et solid konsert- og festivalprogram til våre Birken-deltakere, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Også Lillehammer Live gleder seg til 2020 da musikkfestivalen legges til ei folksom helg på Lillehammer med mange tilreisende.

- Vi gleder oss over muligheten til å utvide musikkfestivalen også for mer tilreisende publikum. Vårt ønske er at Birken-deltakere skal få et fantastisk opphold på Lillehammer også med kulturopplevelser etter et flott sykkelritt. Og det sammen med store deler av Lillehammers befolkning. Det som knytter Birken og Lillehammer Live sammen, er at vi leverer høy kvalitet innen hvert vårt område. Vi tror vårt samarbeid vil gi en svært komplett opplevelseshelg som vil havne på nasjonalt toppnivå, tilføyer festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Festivalpass koster kr. 1440.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen