Nyheter

Ønsker du å skape glede, stolthet og fellesskap?

Birken AS søker daglig leder.

 24.11.2023 Tekst: Birken

Vil du være med å videreutvikle noen av Norges største og mest synlige arrangementer? Blir du motivert av å lede en organisasjon som ivaretar en av Norges mest kjente merkevarer? Er du en strateg, men samtidig liker å jobbe operativt med å sette planer ut i livet? Har du evnen til å begeistre både din egen organisasjon, eiere og interessenter? Da er du en person vi veldig gjerne vil bli bedre kjent med.

Birken AS søker nå en daglig leder som skal videreutvikle og drifte Norges mest attraktive idrettsarrangementer for de som elsker å utfordre seg selv med joggesko, ski eller sykkel, enten de er eliteutøvere eller mosjonister.

Birken AS
Birken er en ideell organisasjon hvor overskuddet i sin helhet går tilbake til idretten i regionen. Arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad. Årlig jobber mange tusen frivillige dugnad for sitt idrettslag, musikkorps el. lign. I tillegg er det over 40 sentrale frivillige som sammen skaper gode opplevelser for deltakere fra inn- og utland.  Denne jobben koordinerer og drifter Birkens organisasjon i tillegg til å videreutvikle arrangementene og merkevaren Birken.

Om stillingen

Birken AS har etter pandemien hatt en utfordrende tid, men etter fantastiske arrangementer i 2023 er nå deltakertallene langt foran prognosene og vi er klare for å komme tilbake sterkere enn noen gang. Vi søker nå en daglig leder som er villig til å brette opp ermene og ta tak sammen med de ansatte, eiere og de frivillige for å videreutvikle Birken. Vi ønsker at du er med på å skape arrangementer som er fulle av entusiasme, utfordringer og glede og som er forankret i folkehelse og idrettsglede. For å lykkes med dette må Birken AS jobbe aktivt med alle interessentene både lokalt, regionalt og nasjonalt og ha et godt samarbeide med de ulike særidrettsforbundene. Det er en fordel om du kan vise til at du har vært sentral i å skape suksesser, gjerne innen idrett og arrangement.

Ditt ansvar og arbeidsoppgaver:

Hverdagen vi tilbyr vil være spennende og full av oppgaver som utfordrer din allsidighet med både strategiske og operative oppgaver med et kort- og langsiktig perspektiv.

  • Du skal lede en fantastisk organisasjon gjennom driv og entusiasme
  • Du skal jobbe strategisk med sentrale sponsorer og bidragsytere
  • Du må ha god bedriftsøkonomisk forståelse
  • Du bør være en klok leder med ledererfaring.
  • Det er en fordel om du har "medietekke" og kan representere Birken AS utad
  • Du må være samfunnsengasjert og se viktigheten og formålet av god folkehelse
  • Du kan lede gode arbeidsprosesser og evner å omsette planer til handling.

Hva Birken AS kan tilby deg:

Vi kan tilby deg en attraktiv og utfordrende arbeidsplass der din innsats vil være avgjørende for Birken AS sin videre utvikling. Gjennom din ledelse vil tusenvis av mennesker oppnå sine mål. Du vil få et stort mulighetsrom for å forme noen av Norges største idrettsarrangementer og kanskje en av markedets sterkeste merkevarer. Vi har kontorer på Rena og Lillehammer og en liten men svært god organisasjon. Du vil også få tilgang til et stort nettverk i regionen.

Søknadsfristen var 17. desember 2023

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen