Nyheter

Birken åpner påmelding til 2021

Birkebeinerrennet 2019 Lireheia¨ (1)

Birken skifestival 2021
Vi i Birken er godt i gang med planleggingen av Birken Skifestival 2021. Vårt håp er at alle som ønsker, kan få delta på vinterens fineste skitur med god stemning over fjellet.  Vi håper på en forsiktig gjenåpning og normalisering av idrettsaktiviteter i samfunnet, slik at Birkebeinerrennet neste år kan arrangeres på en forsvarlig og god måte.

Ulike scenarier
På grunn av covid 19 planlegger vi for ulike scenarier når det gjelder antall deltagere over fjellet, puljevis start i henhold til de smittevernregler som måtte gjelde og transport-/logistikkløsninger som ivaretar deltakernes sikkerhet.

Ved en sterk deltagerbegrensning under arrangementshelga, vurderer vi å arrangere en supplerende QR-Birken som vil stå oppe i renntraseen gjennom vinteren. Vi ønsker at flest mulige kan ta den flotte skituren når de måtte ønske og få godkjent din Birkendeltagelse.

Endelig beslutning om løyper, dager, logistikk og antall deltakere tas i god tid før rennet 20. mars når vi ser den rådende smittesituasjonen i regionen vår.

-Vi vil lytte til de råd og føringer som nasjonale og lokale helsemyndigheter gir, og følge nøye med på situasjonen utover vinteren.

Vi lover våre deltagere at Birken Skifestival vil bli gjennomført på en trygg måte. Vår oppfordring til alle Birkebeinere er; fortsett å trene mot vinterens flotteste skirenn og meld deg på allerede nå, sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken.

Påmelding til Birkebeinerrennet og Birkebeinertrippelen
4. november åpner ordinær påmelding til Birkebeinerrennet og Birkebeinertrippelen 2021.

Skulle det blir restriksjoner på antall deltakere, vil vi prioritere de som meldte seg på først, samt trippeldeltager. Det kan også bli aktuelt å fordele plassene utover flere dager i perioden 19.- 21. mars.

Refusjonsgaranti
Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko. Skulle det bli en deltagerbegrensning som medfører at du ikke får deltatt den ordinære arrangementshelga, eller at rennet må avlyses på grunn av covid 19, betaler vi deg tilbake 100% av startkontingenten.

 
Hva skjer med øvrige arrangement i Skifestivalen?
Merk deg følgende arrangementsendringer i Birkens Skifestival 2021:

  • Alle arrangement gjennomføres på en helg 19.-21. mars, ikke to helger som tidligere.
  • UngdomsBirken ski flyttes til søndag 21. mars
  • StafettBirken utgår i 2021
  • Ingalåmi arrangeres fra 2021 av Lillehammer Skiklub

I påvente av hvordan smitteutviklingen vil være i Norge og regionen vår, vil påmelding til øvrige arrangement i Skifestivalen åpne senere, herunder UngdomsBirken ski som arrangeres søndag 21. mars.

Påmelding til Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet
11. november åpner påmelding til Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet 2021. Neste år arrangeres løpet 12. juni og rittet 28. august.

Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko. Ved en avlysning pga. covid 19 betaler vi deg tilbake 100% av startkontingenten.

 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen