Nyheter

BirkenUng-stipend til Team 3Ski

Team 3 ski vinner av lagstipend 2018

Tekst: Randi Bolstad, Foto: Privat

Vi GRATULERER Team 3Ski som vinnere av BirkenUng-stipend for lag. Stipendet på kr 50 000,- ble utdelt på Gåsbu langrennsarena tirsdag kveld til klubbene Vang Skiløperforening, Hamar Skiklubb og Ottestad Ski. 

Hva er BirkenUng-stipend?
Birken sammen med Dagens Næringsliv, Sport 1 og andre samarbeidspartnere deler ut BirkenUng-stipendet for lag en gang i året.

Stipendet går til lag som har fokus på:

- Styrke det sosiale miljøet i aldersgruppen 12-16 år
- Utvikle det lokale idrettstilbudet med særlig fokus på topp og bredde «hånd i hånd»
- Stipendet kan benyttes til reiser, konkurranser, sosialt miljø, treningsutvikling og/eller ulike kompetansetiltak

Team 3Ski
Team 3Ski er et samarbeidsprosjekt mellom klubbene Vang Skiløperforening, Ottestad Ski og Hamar Skiklubb. Sammen har de skapt et godt samhold og treningsfellesskap på tvers av klubbene. Målsetningen med samarbeidet var å  beholde motivasjonen og treningsgleden til ungdommene lengst mulig. 

-Siden oppstarten i 2015 har Team3Ski vært en suksess, og få utøvere har sluttet i denne perioden. Vi har tvert imot opplevd en økning i antall utøvere. Dagens situasjon er at flere ungdommer fra andre klubber enn de opprinnelige tre, deltar på treningsøktene til Team3Ski. Nordbygda/Løten, Furnes, Nybygda og Vallset er klubber som nå er med i samarbeidet. - BirkenUng-stipendet gir oss en unik mulighet til å styrke det sosiale samholdet og treningsfellesskapet i enda større grad for denne aldersgruppa, sier Jan Ulrik Baksjøberget fra Vang skiløperforening. -Nå blir det miljøsamling på Gålå i februar, det gleder vi oss til!

BirkenUng-stipend til enkeltutøvere
Det deles også ut stipend til enkeltutøvere. Neste utdeling er i forbindelse med UngdomsBirken ski 10. mars. 
Søknadfrist 20. februar. Les mer om stipendet og søk her

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen