Nyheter

Debutant i Birken 2022?

Birken ski 16.3 2019  _7 (1)

Med ukentlige treningsplaner og liveøkter hjelper vi deg mot treningsmålet i vinter.

Tekst: Barbro Sætha Foto: Birken

Er du glad i å gå på ski og ønsker en fin utfordring i vinter? Vurderer du å gå et av Birkens skiarrangementer eller har du allerede bestemt deg for å gå?  

Sammen med SkiX vil vi at du skal oppnå bedre helse, en sterkere kropp og treningsglede! På den måten skal vi bidra til at veien til Birken 2022 blir en så god opplevelse som mulig.
Birken har flere arrangementer å velge mellom. Uansett om du deltar på Stafettbirken, SkøyteBirken, TurBirken 28/54 eller Birkebeinerrennet.

Selv om distansene er ulike så er det lik fellesnevner. Du skal gjennomføre en fysisk anstrengende økt og da er det lurt å være forberedt.

Birken som treningsmål
Deltakelse i Birken er for mange en motivasjonsboost, en gulrot og noe å utfordre seg på. Fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen din, så sett ditt treningsmål og bli med.

Med en gang du er påmeldt vil du sammen med oss i SkiX, med Marit Bjørgen og Martin Sundby i spissen, kunne gjennomføre ukentlige live-økter innen styrke og kondisjonstrening. Du vil få noen å trene med fra din egen stue! Har du ikke mulighet til å være med når økten starter så ligger de ute og du kan se de flere ganger. 

Treningsprogram
Du vil også få tilgang til ukentlige treningsprogram tilpasset ditt nivå og timeplan. Når øktene skal gjennomføres bestemmer du selv, men oppskriften har vi laget til deg. Tanken vår er at du med disse skal få en gradvis stigende progresjon og utfordring.

Birken er et fantastisk arrangement hvor du går fra A til B. Det byr på nydelig natur, god stemning langs løypa og mange andre som velger å gjøre det samme som deg.

Meld deg på, så ses vi på interaktive treninger fremover! 

Birkebeinerrennet 2019 Lireheia¨
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen