Nyheter

Delt startnummerløsning på Rena

Pølsa på start

Foto: Birken/Geir Olsen, Tekst: Randi Bolstad

Delt startnummerløsning på Rena
Etter tilbakemeldinger fra i fjor har vi nå kommet frem til en løsning som både tilfredsstiller ønsket fra mange deltagere samtidig som det blir liv og røre i Rena sentrum igjen.

Her er løsningen: 
Kommer du til Rena dagen før arrangement, henter du ditt startnummer på kulturhuset i Rena sentrum. 

Kommer du til Rena på selve renndagen - henter du ditt startnummer direkte ved start på Tingstadjordet fredag og lørdag morgen.

Se åpningstider startnummerutdeling

Du kan kjøre privatbil til start på renndagen, i tillegg til Birkens busstilbud og lagsbusser. 

Merk: Det er kun startnummerutdeling ved start på Tingstadjordet på selve renndagen og ikke i Rena sentrum.  Dette gjelder fredag og lørdag morgen.

Hvorfor delt løsning?
- Våre deltagere skal oppleve at det er enkelt å delta på Birken samtidig som rammen rundt arrangementet skal være best mulig. Med startnummerutdeling på start på renndagen, vil det være tidsbesparende for deltageren. 

Det er også viktig å samarbeide tett med lokalsamfunnet slik at vi sammen kan skape en hyggelig ramme rundt ski-, og sykkelfestivalen på Rena. En stor takk til Åmot kommune som legger tilrette for at vi får til en delt løsning med to arenaer.

- De ca 2500 Birkebeinerne som henter sitt startnummer på fredag vil oppleve en hyggeligere ramme i sentrum og i kulturhuset. Vi er opptatt av totalopplevelsen, sier Birkens daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Skyttelbusser på renndagen
På renndagen settes det opp skyttelbusser som går kontinuerlig mellom Rena sentrum, overnattingsstedene og start - slik at de som kommer kollektivt til Rena enkelt kan ta buss til start.

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen