Nyheter

Fjordkraft ny partner til Birken

Birken

Birken er stolt over å presentere Fjordkraft som ny samarbeidspartner.

Eirik Torbjørnsen, Stian Madsen og Terje Lund Olsen signerte samarbeidsavtalen på Teams. Foto: Fjordkraft

Tross en utfordrende tid signerte strømleverandøren Fjordkraft i dag en samarbeidsavtale med Birken. Signeringen foregikk digitalt via Teams.

Fjordkraft skal styrke sin posisjon i Innlandet, på lag med Birken, ved å tilby sine kunder opplevelser og fordeler. Birken har arrangementer for topp, bredde, barn og ungdom både på ski, sykkel og løp, og er eid av de lokale idrettslagene Lillehammer Skiklub, Lillehammer Cycleklubb og Rena IL.

Sponsorsjef Stian Madsen i Fjordkraft er fornøyd.
– Etter oppkjøpet av strømleverandøren Eidsiva Energi er det viktig for oss å posisjonere oss som strømleverandøren som støtter både bredde og topp lokalt. Gjennom flere digitale møter fant vi raskt en god match. Avtalen med Birken forsterker vår satsing på klima, helse og bærekraft, samtidig som det er en fantastisk arena å treffe våre kunder på. Vi ønsker å bidra til å løfte Birken fremover, samtidig som vi kan gi gode og sunne fordeler til våre kunder og ansatte.

Gode samarbeidspartnere er viktig og bidrar til at Birken kan levere gode arrangementer. Tusenvis av deltagere trenger energi og kraft for å gjennomføre Birkens utfordringer og opplevelser hvert år.

Daglig leder i Birken Eirik Torbjørnsen er stolt over merkevaren Birken og signeringen av en stor avtale midt i all usikkerheten.
– Vi ser frem til et godt samarbeid med en stor proff aktør som Fjordkraft. Vi deler verdigrunnlag, og for Birkens del er signeringen også et tegn på at markedssituasjonen for selskapet er god, selv i en uforutsigbar tid.

Fjordkraft samarbeider også med andre store mosjonsløp. Selskapet har vært hovedsponsor for Fjordkraft Bergen City Marathon siden oppstarten og sponser fjorårets største mosjonsarrangement, Bergen Fjellmaraton, som ble gjennomført med strenge smitteverntiltak.

– Mosjonsløp er viktig for folkehelsen, og å gjennomføre Birken er kanskje det mest kjente treningsmålet av dem alle. Det gir oss en fantastisk synlighet, sier Madsen.

 

Fjordkraft_logo_rgb
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen