Nyheter

God sykkelsommer!

GOLL0721

Tekst: Gunn-Rita, Foto; Birken/Geir Olsen

Det er herlig med sommer. Da kan vi tenke sykkel og nye eventyr i skog og mark.

Vi har som alltid masse planer og stor aktivitet i hverdagen. Oppkjøring til årets Birken blir muligens mer spennende enn noen gang før.

"Hittøkter" på en times tid
Med full jobb må vi planlegge dagene godt og legge inn noen gode «hittøkter» hvor en kjører det en klarer en times tid. Langturer på 2-3 timer lørdag eller søndag bør være med samt en løpetur 1-2 ganger i uken. Da burde vi komme oss gjennom Birken ganske så bra.

Min far som ble 70 år gammel i år, har lagt seg i hardtrening og trent mer enn på svært så lenge. Noe bekymret om dagen da jeg er ment for å være hare for han… men med det treningsopplegget som han har om dagen så blir det muligens jeg som må sitte på hjul over fjellet fra Rena til Lillehammer!

Oppkjøring til Birken
Første utfordring sammen med venner og familie blir Furusjøen Rundt hvor arrangør står for EM marathon. Det er stort og spennende. Jeg stiller ikke i elite- klassen denne gang. Ferdig med den type konkurranse men gleder meg stort til en fantastisk spennende tur i vakker natur sammen med to-hjulingen min. Deretter skal jeg 10 dager til Rupholding i Tyskland for en verdensdekkende testevent i regi Merida hvor samtlige 77 Merida forhandlere fra hele verden stiller, samt mye presse fra fjernt og nært. Det blir mange kule sykler å teste ut og det er en utrolig spennende jobb synes jeg.

Deretter tilbake på jobb i Sandnes kommune en uke før avreise til Offroad Finmark. Jeg er meldt på i Team sammen med Kenneth og vi skal sykle OF300 som går av stabelen 1.august. Det blir forskrekkelig langt… samtidig meget spennende og utfordrende. Deretter et par dager hjemme før jeg tar turen til Sverige og Cykle Vasan. Helgen etter følger en ganske så ny utfordring da jeg skal jobbe som ambassadør for Artic Race and Heroes of Tomorrow. Utrolig mulighet å få jobbe med unge talenter som skal forme fremtiden for sykkelsporten på landeveg. Ja, så klart tar jeg med meg min landvegssykkel for å trene litt på asfalten. Uansett god innsats og trening for Birkebeinerrittet.

Jeg gleder meg stort til Birken og folkefesten. Håper du også blir med på en eller annen måte!

Med ønske om en flott og sprek sommer.

Sykkelklem fra Gunn-Rita

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen