Nyheter

Birkebeinerløpene i 2021

birkebeinerlopet-2019-idamsundar190

Tekst: Birken Foto: Birken

Birken åpner påmelding til UngdomsBirken løp
Fredag 3. september gjennomføres UngdomsBirken løp ved Håkons Hall. Vi gleder oss veldig til dette, og håper mange av dere finner tid til å bli med på et av de første nasjonale ungdomsarrangementene etter covid-nedstengingen.
Meld deg på!

Prioriterer Birkebeinerløpet og UngdomsBirken løp
Birkebeinerløpet arrangeres etter gjeldende smittevernregler, det vil si at vi har plass til en begrenset deltakermasse på inntil 5000 når vi er i gjenåpningsfase 4. Vi velger derfor å prioritere vårt hovedarrangement, Birkebeinerløpet, i tillegg til HalvBirken løp og UngdomsBirken løp, og avlyse UltraBirken løp, Birken Fjellmaraton og Birken 5 km i 2021.

De som allerede er påmeldt UltraBirken løp, Birken Fjellmaraton og Birken 5 km  har fått informasjon om dette, og kan velge mellom å endre sin påmelding til årets Birkebeinerløp, flytte deltagelsen til 2022 eller motta refusjon.

Koronasertifikat
Alle deltakere i Birkebeinerløpet må fremvise koronasertifikat, eller negativ test innen det siste døgnet, ved henting av startnummer. Dere vil da få et armbånd som viser at dere er friske, og får med det tilgang til startsonen.
Sjåfører, heiagjeng mm trenger ikke koronasertifikat, men får ikke komme inn i startsonen.
For Sport 1-messen på Lillehammer gjelder vanlige regler som i butikk. Messen vil ligge utenfor den sikre sonen i målområdet ved Håkons Hall.

De som ikke er vaksinerte kan testet på stedet. Dette er gratis for deltakerne. Det tar omternt et kvarter å få svar på testen, så legg inn litt ekstra tid i år.

Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no

BarneBirken løp og UngdomsBirken løp
BarneBirken løp og UngdomsBirken løp arrangeres fredag 3. september ved Håkons Hall. Dette er et lokalt arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Påmelding
På grunn av restriksjonen på antall deltakere som ligger i de nasjonale føringene for store arrangement, er det ikke mange plasser igjen.
Meld deg på høstens treningsmål her

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen